Dedeağaç’ta Motosiklet Kazasında Genç Asker Hayatını Kaybetti - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç’ta Motosiklet Kazasında Genç Asker Hayatını Kaybetti

Dedeağaç’ta dün meydana gelen motosiklet kazasında, henüz 21 yaşındaki genç bir asker yaşamını yitirdi.

Kaza, genç adamın motosikletiyle Miri (Makri) köyü yönüne doğru ilerlediği sırada, Egnatia yolu kavşağı yakınlarında bir van tipi araçla çarpışması sonucu gerçekleşti.

Olay yerindeki tanıklara göre, kazaya karışan diğer araç Romanya’dan geliyordu ve sürücüsü yol üzerinde u dönüşü yapmaya çalışıyordu. Genç asker, araca çarpmaktan kaçınmaya çalışsa da manevrayı tamamlayamayarak sürücü kapısına hızla çarptı.

Ağır yaralı olarak olay yerinden Dedeağaç Hastanesi’ne kaldırılan asker, çok sayıda kırık ve iç kanama teşhisiyle acil ameliyata alındı. Ancak tüm müdahalelere rağmen genç asker yaşam savaşını kaybetti.

Evros bölgesinde, Sofulu kökenli olan ve Dedeağaç’ta askeri öğrenci olarak görev yapan genç adamın birkaç gün içinde terhis olması bekleniyordu. Daha dün asteğmen rütbesine ulaşarak subaylık yemini eden asker, subay olarak görev yapacaktı Kaza, bölge halkını ve askeri camiayı derin üzüntüye boğdu.

Tahmini okuma süresi: 2 dakika

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis'ten Çağrı: 'Türkiye İle Konuşmak Zorundayız. Her Zaman Silah Zoruyla Hareket Edemeyiz'

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Gerapetritis, “Türkiye ile konuşmak zorundayız. Her zaman silah zoruyla hareket edemeyiz” ifadelerini kullandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç'ta Trajik İş Kazası: Merdivenden Düşerek Yaşamını Yitirdi

Dedeağaç’ta yürekleri sızlatan bir iş kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir catering işletmesinde çalışan 54 yaşındaki adam, Çarşamba günü öğleden sonra gerçekleşen talihsiz olay sonucu hayatını kaybetti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya Çiftçilerinden Kipi Sınır Kapısı'nda 4 Saatlik Barikat

Batı Trakya’nın Evros ilçesinde çiftçiler, Yunanistan genelindeki protesto hareketine güçlü bir katılım göstererek, Türkiye ile Yunanistan arasındaki geçiş noktalarından Kipi Sınır Kapısı’nı dört saat süreyle trafiğe kapatma kararı aldı.
Devamını oku...