Gümülcine’de dikkatsiz sürücü az daha can alıyordu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’de dikkatsiz sürücü az daha can alıyordu

Gümülcine’de dikkatsiz sürücü az daha can alıyordu

Gümülcine’de (Komotini) bir otomobil sürücüsünün anlık dikkatsizlik az daha pahalıya mal oluyordu.

Otomobil sürücülerinin kötü alışkanlıkları arasında araçlarını park ettikten sonra aynalardan araç gelip gelmediğini kontrol etmeden otomobilin kapısını açmaları yer alıyor. Bu dikkatsizlik az daha bir kişinin yaşamını yitirmesine yol açıyordu.

Pazartesi günü Gümülcine’nin merkezinde yaşanan olayda Orfeos caddesi üzerinde eski Rodop Valiliğine giden yolda hareket eden bir motosiklet sürücüsü bir anda yolun sağ tarafından park edilmiş aracın kapağının açıldığını gördü.

Ani açılan kapı karşısında manevra alanı daralan 49 yaşındaki motosiklet sürücüsünün kapıya çarparak yere yığıldığı belirtiliyor. Kask takmayan motosiklet sürücüsünün başından yara aldığı ve travmatik beyin yaralanmasıyla Gümülcine Hastanesine kaldırıldığı ifade ediyor.

Daha sonrasında ise Dedeağaç (Alexandroupoli) Üniversite Hastanesine sevk edilen 49 yaşındaki vatandaşın hayati tehlikeyi atlattığı kaydediliyor. Bir anlık dikkatsizlik bazen büyük kazalara yol açabiliyor. Ayrıca motosiklet kullanırken sakın kaskınızı takmayı ihmal etmeyin!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et