Milletvekili Burhan Baran: İskeçe itfaiyesi güçlendirilmeli - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Milletvekili Burhan Baran: İskeçe itfaiyesi güçlendirilmeli

İskeçe PASOK Milletvekili Dr. Burhan Baran

İskeçe’de çıkan yangının söndürülmesinde emeği geçen İskeçe İtfaiye Teşkilatı ve bölge halkına teşekkür eden Bağımsız Milletvekili Burhan Baran, İskeçe İtfaiye Teşkilatının güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

İskeçe Bağımsız Milletvekili Burhan Baran, hafta sonu İskeçe’de çıkan yangının söndürülmesinde emeği geçen İskeçe İtfaiye Teşkilatı ve bölge halkına teşekkür etti. Baran, İskeçe İtfaiye Teşkilatının güçlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

İklim değişikliği nedeniyle yangınlara karşı özellikle İskeçe bölgesindeki itfaiye teşkilatının güçlendirilmesi gerektiğini ifade eden milletvekili, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bölgemizde ve özellikle de büyük orman alanlarıyla kaplı vilayetimizin dağlık bölgesinde, sadece yangın sezonunda değil, iklim değişikliğinin bir sonucu olarak ülkemizi etkileyen aşırı hava olayları nedeniyle yıl boyunca İtfaiye Teşkilatının varlığının güçlendirilmesinin gerekli ve zorunlu olduğunu geçmişte Parlamento bağlamında verdiğim soru önergelerinde de dile getirmiştim. Bölgemizde zaman zaman çıkan yangınlar, bölgenin orman ekosisteminin büyük bir bölümünün yok olmasına, mal ve mülk kaybına ve maalesef insan hayatının yitirilmesine neden olmuştur. Umarım sesim ilgili Bakanlık tarafından duyulur ve ilimizin gelecekte benzer durumlara karşı daha dirençli olmasına yardımcı olacak uygun önlemler alınır.”

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

PASOK Partisi Genel Başkanlık Seçimi 6 Ekim’de Yapılacak: Burhan Baran’dan Çağrı

Yunanistan’ın mevcut siyasi durumunun değişebilmesi için güçlü bir PASOK ve etkili bir liderin liderliğine ihtiyaç olduğunu vurgulayan Milletvekili Burhan Baran, seçmenleri oy kullanmaya çağırıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'de Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Üç Kişi Yaralandı

İskeçe’de 31 Mayıs Cuma gecesi meydana gelen trafik kazasında bir genç hayatını kaybetti, üç kişi de yaralandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Milletvekili Burhan Baran'dan Fenerbahçeliler Derneği Hakkında Basın Açıklaması

İskeçe Bağımsız Milletvekili Burhan Baran, Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği hakkında verilen kapatma kararıı ile ilgili basın açıklaması yayınladı.
Devamını oku...