Whatsap'ta silinen mesajlar geri gelebilecek - Azınlıkça
Yaşam

Whatsap’ta silinen mesajlar geri gelebilecek

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın yöneticisi Will Cathcart, WhatsApp uygulamasında yanlışlıkla silinen mesajları geri almayı sağlayan yeni bir özellik getirdiklerini açıkladı.

Yeni özellikle beraber mesajı “kendim için sil” özelliği ile sildiğinizde ekranda beş saniye boyunca “geri al” seçeneği çıkacak. Bu butona basıldığında ise geri getirilen mesaj, istenirse daha sonra “herkes için” de silinebilecek.

WhatsApp uygulamasında yanlışlıkla silinen mesajları geri almayı sağlayan yeni bir özellik geliyor. WhatApp mesajlaşma uygulamasında gönderilen mesajlar iki farklı yöntemle siliniyor. Bunlardan birisi mesajı konuşmadaki tüm kişilerden silinebildiği “herkesten sil”; diğeri ise sadece mesajı atan kişinin ekranından silinebildiği “kendim için sil” özelliği.

Ancak kullanıcılar eğer mesajı yanlışlıkla “kendim için sil” özelliği ile silerse, mesajın konuşmadaki diğer kişilerden de silinmesini sağlamanın bir yolu yoktu.

WhatsApp yöneticisi Will Cathcart, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni özellik ile bunu sağladıklarını dile getirdi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yaşam

Whatsapp'tan grup sohbetlerine 'belki' güncellemesi

Dünyaca ünlü Whatsapp uygulamasında, yüzlerce belki binlerce kişinin yer aldığı grup sohbetlerinde tanımadığımız kişilerin telefon numaramızı görmesi sıklıkla şikayet edilen bir konuydu. Soruna çözüm geldi.
Devamını oku...
Yaşam

WhatsApp gruplarına son kullanma tarihi özelliği geliyor

WhatsApp, kullanıcıların grup konuşmalarına son kullanma tarihi belirlemesine olanak tanıyan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik şu anda iOS beta sürümünde test ediliyor ve yakında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.
Devamını oku...
Yaşam

WhatsApp'ta 'çevrimiçi' görünmemek mümkün olacak

WhatsApp, ‘çevrimiçi’ bilgisini gizlemek isteyen kullanıcılar için yeni özelliğini beta sürümüne ekledi. Özellik yakında tüm telefonlarda kullanılabilir hale gelecek.
Devamını oku...