Göbeği yok eden içecek: Yatmadan önce bir bardak için - Azınlıkça
Yaşam

Göbeği yok eden içecek: Yatmadan önce bir bardak için

Çoğu insanlar bu ekstra kiloyla mücadelenin kolay bir iş olmadığını bilir, bu görüntüyü ortadan kaldırmanın en zor kısmının karın içindeki yağ olduğunu bilir.

Bunun başlıca nedenleri, genellikle hızlı yemek yemeğe ve alışkanlıkların günlük alışkanlıklarının bir parçası olmadığı sedanter bir yaşam tarzına dayanan sağlıksız diyetlerdir.

Gerçek şu ki, eğer fiziksel olarak hareketli değilseniz ve diyetiniz genellikle hızlı yenen yiyeceklere dayanıyorsa, o zaman düz bir mide elde edebilmek için zor durumdasınız demektir.

Aşağıda önerdiğimiz tarif, iyi bir doğal yağ yakıcılarından biridir ve gece boyunca bel bölgenizdeki yağları yakar. Bunun yanında, vücudunuzu toksinlerden arındırma, metabolizmayı hızlandırma ve vücudunuza önemli besinler sağlama gibi fazladan faydalar elde edersiniz.

Malzemeler:

  • 1 adet salatalık
  • 1 adet limon
  • 1 adet taze zencefil
  • 8 adet taze nane yaprağı
  • 8 bardak su

Hazırlanışı:

Yapmanız gereken ilk şey limonu dilimler halinde kesmek ve su ile bir sürahi içine koymaktır. Sonra salatalıkları soyun ve küçük parçalara bölün. Salatayı sürahiye bırakın. Nane yaprakları güzel bir lezzet katacaktır. Zencefili soyduktan sonra, bütün malzemeleri karıştırın. Ve bir gece buzdolabında bekletin.

Tüketimi:

Bütün gün yağ yakmak için bu mükemmel içecekleri tüketmeniz tavsiye edilir, uyumadan önce bir bardak karışımdan içmeyi unutmayın. Kilo verme sonuçlarını bir hafta içinde göreceksiniz. Daha faydalı sonuçlar almak için düzenli fiziksel aktivite yapın ve yüksek kalorili gıdaları tüketmeyi azaltın.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yaşam

Ev işleriyle ne kadar kalori yakarız?

Süngerlere, eldivenlere, temizlik ürünlerine ve sıkıcı ama gerekli şeylere farklı gözlerle bakma fırsatı, Amerikan temizlik ekipleri platformu Homeaglow’un yakın tarihli araştırması tarafından verilmekte.
Devamını oku...
Yaşam

Günde 1 yumurta kilo vermenizi sağlıyor

Vücut tek başına ürettiği 11 amino asit sayesinde diğer işlevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmek için ekstra olarak amino asite ihtiyaç duyar. Günde bir adet yumurta tüketerek geriye kalan amino asit miktarını karşılayabilirsiniz.
Devamını oku...
Yaşam

Sağlıklı kilo vermeniz için 7 öneri

Bazı besinler ve sağlıklı yaşam şekli hızlı bir şekilde kilo vermeniz kolaylaşacaktır. Yağ yakımını hızlandırmak en önemli etkenlerden biri.
Devamını oku...