Φυλακή και πρόστιμο 15.000 ευρώ στον 58χρονο που πέταξε γατάκι από τον πρώτο όροφο ταβέρνας - Azınlıkça
Ειδήσεις

Φυλακή και πρόστιμο 15.000 ευρώ στον 58χρονο που πέταξε γατάκι από τον πρώτο όροφο ταβέρνας

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στον 58χρονο που πέταξε από τον πρώτο όροφο ταβέρνας στην Ύδρα ένα ανυπεράσπιστο γατάκι επειδή ανέβηκε στο τραπέζι όπου έτρωγε με την παρέα του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα, Δευτέρα στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, μετά την μεταγωγή του στον εισαγγελέα.

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής (30/4). Φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν αίματα στο πλακόστρωτο μπροστά από την ταβέρνα, πράγμα που σημαίνει πως το μικρό ζώο τραυματίστηκε από την πτώση.

Περαστικοί που υπήρξαν μάρτυρες του σκηνικού δεν δίστασαν να κάνουν παρατήρηση στον 58χρονο, ο οποίος δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας και ντροπής, αντιθέτως κόμπαζε για την πράξη του.

«Εγώ την πέταξα, έχεις πρόβλημα;» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά σε μία γυναίκα ο 58χρονος.

Μία γυναίκα που βρισκόταν στην παρέα του 58χρονου δήλωσε πως δεν είχε σκοπό να βλάψει το ζώο, αλλά «αιφνιδιάστηκε και αντέδρασε με λάθος τρόπο, επειδή η σύζυγός του έχει φοβία με τις γάτες».

Ο 58χρονος θα μεταχθεί εκ νέου αύριο στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την ακραία συμπεριφορά σε βάρος του μικρόσωμου ζώου.

Σημειώνεται επίσης πως το πρόστιμο των 15.000 ευρώ που του έχει επιβληθεί είναι το ανώτατο διοικητικό πρόστιμο για αυτές τις περιπτώσεις. Εάν όμως η δίωξη είναι σε βαθμό κακουργήματος τότε το πρόστιμο θα αυξηθεί.

Προς το παρόν, η κακοποιημένη γατούλα, η οποία δεν είναι αδέσποτη, δεν έχει εντοπιστεί. Είναι άγνωστο πού βρίσκεται και ποια είναι η κατάστασή της. Σημειώνεται ότι το κατάστημα που συνέβη το περιστατικό διαθέτει κάμερες που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τον τρόπο που έδρασε ο δράστης.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Ειδήσεις

Τι αλλάζει από 1η Οκτωβρίου σε όλα τα οχήματα - Θα «πέφτουν» πρόστιμα

Από Οκτώβριο υποχρεωτικές οι αλυσίδες στα οχήματα. Υποχρεωτικός καθίσταται ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με αντιολισθητικά μέσα, με στόχο την προστασία των οδηγών όταν κυκλοφορούν σε χιονισμένο ή παγωμένο οδικό δίκτυο.
Devamını oku...
Ειδήσεις

Από 15 Απριλίου καταργείται το πρόστιμο των 100 ευρώ

Από 15 Απριλίου καταργείται το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.
Devamını oku...