Dimitris Kuçumbas ameliyat oldu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dimitris Kuçumbas ameliyat oldu

Yunanistan Komünist Partisi KKE Merkez Komitesi Genel Sekreteri Dimitris Kuçumbas, Elefsina’daki Thriasio Genel Hastanesi’nde omurga ameliyatı geçirdi.

Tahmini okuma süresi 1 dakika

Hastaneden yapılan güncellemeye göre, ameliyatın başarılı bir şekilde tamamlandığı ve Kuçumbas’ın taburcu edilmesinin beklendiği bildirildi.

Doktorlar, Dimitris Kuçumbas’ın yakın zamanda tam anlamıyla iyileşmesi için bir takım talimatlar verdi. Kuçumbas, kendisine müdahalede bulunan tıbbi ekibe teşekkürlerini iletti.

Kuçumbas, “Thriasio Hastanesi nöroloji cerrahisi kliniği direktörü Markos Hristopulos ve beyin cerrahı Dimitris Karageoriadis başta olmak üzere, tüm doktorlara, hemşirelere ve ameliyathanedeki diğer personellere teşekkür ederim,” dedi. Ayrıca, anestezi departmanının tüm çalışanlarına ve özellikle de departman direktörü Bayan Athina Kolotoura’ya teşekkürlerini iletti.

Dimitris Kuçumbas‘ın ameliyatı ve sağlık durumu, parti üyeleri ve yurttaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Önümüzdeki dönemde, Genel Sekreter’in tam anlamıyla iyileşmesi ve siyasi yaşantısına geri dönmesi bekleniyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Muhalefet Partileri Erdoğan'ın ziyaretini nasıl gördü?

Yunanistan’da muhalefet partileri, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirdiği Atina ziyareti hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe Hastanesi Çalışanlarınlarından 2 günlük Grev

İskeçe Hastanesi çalışanları, sağlık hizmetlerindeki mevcut krize karşı 29-30 Kasım tarihlerinde iki günlük bir grev eylemine hazırlanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

KKE, Hayal Kırıklığına Uğramış SYRIZA Seçmenlerini Hedefliyor

Yunanistan Komünist Partisi (KKE), yaklaşan 8 Ekim yerel yönetim seçimleri ve 2024 Avrupa Parlamentosu seçimleri ışığında, SYRIZA’nın kaybetmekte olduğu seçmen tabanını gözüne kestirmiş durumda. 
Devamını oku...