İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi'nde Boykot Sona Erdi: Herkes Sabahçı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi’nde Boykot Sona Erdi: Herkes Sabahçı

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi‘nin vardiyalı eğitimle ilgili iki haftadır devam eden boykot eylemleri bugün itibariyle sona erdi.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

Okul Aile Birliği ve Encümen Heyeti, yapılan görüşmeler sonucu bu yıl tüm öğrencilerin sabahçı olarak eğitim göreceğini duyurdu.

Görüşmeler Sonuç Verdi

Okul Aile Birliği ve Encümen Heyeti’nin ortaklaşa yaptığı açıklamada, “Bu süreçte tüm yetkili birimlerle birçok görüşme gerçekleştirildi. Akl-ı selim hakim oldu ve Ortaöğretim Müdürlüğü’nün okulumuza gönderdiği yazı ile tüm öğrencilerimizin bu yıl sabahçı olarak okula devam etmelerinin kararlaştırıldığını bildirdik” ifadelerine yer verildi.

Teşekkür Mesajları

Bu süreçte okul aile birliği ve encümen heyetinin yanı sıra, “Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı Sayın Hristos Metios, milletvekilleri Burhan Baran, Hüseyin Zeybek ve Özgür Ferhat, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa gibi önemli isimlerin de destek verdiği” belirtildi.

Açıklamada, “Bu süreçte yanımızda olan tüm yetkililere ve devamlı yanımızda olan iktidar ve muhalefet adaylarına ayrıca teşekkür ederiz” denildi.

Veliler ve Öğrenciler de Unutulmadı

Okul Aile Birliği ve Encümen Heyeti, “En büyük teşekkür elbette ki ilk günden itibaren yanımızda olan ve bu süreçte en büyük sabrı gösteren velilerimiz ve evlatlarımız içindir” diyerek veli ve öğrencilere de teşekkür etti.

Açıklamanın sonunda, “Diyalog ve akl-ı selim hakim olduğu müddetçe çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur” ifadeleri kullanılarak, tüm öğrencilere başarılı bir eğitim yılı diliyor.


”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kaan Ahmetoğlu İçin Cenaze Mevliti Düzenlenecek: Batı Trakya ve İskeçe Halkı Davetli

Kaan Ahmetoğlu’nun Ağustos ayında geçirdiği trafik kazası sonrası 29 Eylül’de hayatını kaybettiğini daha önce sizlere duyurmuştuk. Genç öğrencinin vefatının ardından, ailesi ve sevenleri tarafından bir cenaze mevliti düzenleneceği bildirildi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Encümenler Heyeti: 'İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Sorunlarına Çözüm Arayışları Sonuçsuz Kalıyor'

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi’nde yaşanan sorunlar giderek karmaşık bir hale geliyor. İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği yeni bir açıklama yayınladı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi, Genç Yaşta Yitirdiği Öğrencisi Kaan Ahmetoğlu için Yasta

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi’nde üçüncü sınıf öğrencisi Kaan Ahmetoğlu’nun, Ağustos ayında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybettiğini üzüntüyle duyuruldu.
Devamını oku...