Miçotakis - Erdoğan Görüşmesi Ertelendi! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Miçotakis – Erdoğan Görüşmesi Ertelendi!

Yunanistan‘daki yıkıcı sel felaketi nedeniyle Başbakan Kiryakos Miçotakis ile Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın New York’taki görüşmesi ertelendi.

Miçotakis’in programı değişti! Miçotakis ve Erdoğan arasındaki görüşmenin 18 Eylül’de yapılması planlanmıştı ancak sel felaketi nedeniyle Yunanistan Başbakanı Miçotakis Pazartesi günü New York’a gidemeyecek.

Erdoağn ile Miçotakis arasındaki görüşme 20-22 Eylül tarihlerine ertelendi. Edinilen bilgilere göre, Başbakan Miçotakis’in sel felaketinin ardından oluşan kritik durumu idare edebilmek için Atina’da kalması gerekli görüldü.

Başbakan’ın programı gelişmeler nedeniyle değiştirildi

Yarın Avrupa Birliği’nden gelecek acil yardım konusunu görüşmek üzere Strazburg’a gidecek olan Başbakan, hafta sonunda ise Selanik’teki Uluslararası Selanik Fuarı’na katılacak. Genel olarak Başbakan’ın programı gelişmeler nedeniyle değişti ve bu durum iki gün ertelenecek olan New York’taki BM merkezine yapacağı ziyareti de etkiliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...