İnhanlı'da seçim yapılmadan sonucu belli oldu: Mihoğlu yeniden başkan! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İnhanlı’da seçim yapılmadan sonucu belli oldu: Mihoğlu yeniden başkan!

İskeçe‘ye bağlı İnhanlı (Topiros) Belediyesi’nde 8 Ekim’de yapılacak yerel seçimlerde mevcut belediye başkanı Thomas Mihoğlu‘na rakip çıkmadı. Mihoğlu, tek liste ile seçmenlerinden oy isteyecek.

Mihoğlu, 2014 yılından bu yana İnhanlı Belediye Başkanı olarak görev yapıyor. 2019 yerel seçimlerinde de tek liste ile aday olmuş ve yeniden seçilmişti.

Thomas Mihoğlu, adaylığını açıklamasının ardından yaptığı açıklamada, “Yaratıcı bir görev döneminin ardından, birlikte kararlaştırdıklarımızı uygulamaya koyarak, aramızdaki güvenin tazelenmesini talep ediyoruz. Belediyemizi daha da iyi hale getirmek için çalışmalarımıza devam etme iddiasındayız. Belediyemiz ileriye doğru adımlar atarak değişiyor. Ortaklarımızla birlikte ortak çabalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Mihoğlu, İnhanlı Belediye Başkanlığı için tek aday olduğunun bilinciyle, “her geçen gün daha da iyi olacak ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek bir belediye için çalışmalarımızı metodik ve sistematik bir şekilde birlikte sürdürüyoruz” diye konuştu.

Mihoğlu’nun tek liste ile aday olması, İnhanlı‘da seçimsiz bir şekilde belediye başkanının belirlenmesi anlamına geliyor. Mihoğlu’nun yeniden belediye başkanı olması için 8 Ekim’de yapılacak seçimlerde geçerli oyların salt çoğunluğu alması yeterli olacak.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Metios’un Taşıyamadığı Yük: Halk Ne Dedi?

Kim derdi ki Hristos Metios, koltuğu garanti gözüyle baktığı 15 Ekim ikinci tur yerel seçimlerinde kaybedecek?
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Erdem Hüseyin'den ilk açıklama: 'Bu Zafer Hepimizin!'

Yerel seçimleri kazanan Erdem Hüseyin, kazandığı zaferin ardından Kozlukebir Belediyesi önünden ilk resmi açıklamasını yaptı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

ND Partisi Yerel Seçimlerde Yara Aldı: Miçotakis "Kesinlikle İyi Bir Gece Değildi"

Yunanistan’da 15 Ekim tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ikinci turu sonuçları, Yeni Demokrasi Partisi (ND) için pek de iç açıcı olmadı.
Devamını oku...