Yunanistan'da Grev Ulaşımı Felç Edecek - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan’da Grev Ulaşımı Felç Edecek

ADEDY’nin çağrısıyla başlayan ve Yunanistan Toplu Taşıma Federasyonu tarafından desteklenen 24 saatlik grev, çalışma koşullarının iyileştirilmesi talebiyle başlıyor. İşçi sendikalarının grev ilan etmesi, toplu taşıma hizmetlerinde önemli aksamalara yol açacak.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

Taksiler İki Gün Boyunca Trafikte Olmayacak:
Yunanistan’ın dört bir yanındaki taksi şoförleri, bugün ve yarın olmak üzere 48 saatlik bir grev eylemine gidiyor. Bu süre zarfında, özellikle şehir içi ulaşımda ciddi aksamalar bekleniyor.

Toplu Taşıma Araçlarında Çalışma Saatlerine Dikkat!:
Şehir içi otobüs ve troleybüslerde, mesai saatlerinin başlangıcından sabah 9’a kadar ve akşam 9’dan itibaren mesai bitimine kadar iş bırakılacak. Trafiğin sabah saatlerinde normale dönmesi ve son seferlerin akşam 8 civarında yapılması planlanıyor.

Metro ve Tramvay Seferlerinde Grev Etkisi:
Metro, hızlı tren ve tramvay seferlerinde, yedi farklı sendikanın katılımıyla 24 saatlik bir grev eylemi gerçekleştirilecek. Bu durum, şehir içi trafiğin neredeyse tamamen durmasına neden olabilir.

Hava Trafik Kontrolörleri de Sahada: Uçuşlarda Aksamalar Olacak:
ADEDY’nin çağrısıyla hava trafik kontrolörleri de 24 saatlik greve katılıyor. Bu durum, yarın Yunanistan’daki havaalanlarından yapılacak uçuşlarda büyük aksamalara yol açacak.

Trafik Düzenlemeleri ve Polis Önlemleri:
Taksici grevi sebebiyle, trafik polisi olağanüstü trafik düzenlemeleri yapacak. Özellikle, Spiros Patsi Caddesi’nden başlayarak Atina Caddesi, Karaiskakis Meydanı, Marni, Patission, Alexandra Caddesi ve Messogion Caddesi üzerinden Ulaştırma Bakanlığı’na kadar olan güzergahta trafik düzenlemeleri yapılacak. EL.AS, sürücüleri grev süresince belirtilen yollarda araç kullanmamaları konusunda uyarıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...