Egnatia Otobanı'nda Trajik Kaza: 56 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Egnatia Otobanı’nda Trajik Kaza: 56 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Egnatia Otobanı‘nın İskeçeGümülcine yol kesiminde, Yassıköy sapağı civarında, 22 Şubat Çarşamba gecesi geç saatlerde meydana gelen feci bir trafik kazası, bir aileyi yasa boğdu.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

56 yaşındaki bir adam, belirsiz nedenlerle direksiyon hakimiyetini kaybederek önce beton bariyere çarptı, ardından aracı takla attı. Bu sırada, arkadan gelen 48 yaşındaki başka bir sürücü, kazaya karışan araca çarpmaktan kaçınamadı.

Olay Yerine Hızlı Müdahale

Kazanın haber alınması üzerine, İskeçe Trafik Polisi ve İtfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ancak, 56 yaşındaki sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle, diğer sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Soruşturma Başlatıldı

İskeçe Trafik Polisi, kazanın nedenlerini ve koşullarını belirlemek üzere derhal bir ön soruşturma başlattı. Polis tarafından yapılan açıklamada, “21-02-2024 tarihinde, saat 22.55’te meydana gelen kaza, ağır sonuçlar doğurdu. Kazanın nedenleri üzerinde detaylı bir inceleme yapılmaktadır” ifadelerine yer verildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi ‘Matematik Her Yerde’ Festivalinde Göz Doldurdu

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi, 17-18 Nisan tarihlerinde Yunanistan Bilim ve Teknoloji Derneği tarafından düzenlenen 4. Çevrim İçi Öğrenci Matematik Festivali’ne katılarak, matematiğin günlük hayatta ne kadar önemli olduğunu vurguladı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe Milletvekili Burhan Baran'ın Dokunulmazlığı Kaldırıldı

İskeçe bağımsız milletvekili Burhan Baran’ın, Yunanistan Parlamentosu’nda yapılan oylama sonucu dokunulmazlığı kaldırıldı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...