Ucuz Ürünleriyle Ünlenen Sinsay, Selanik'te Kapılarını Açıyor! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Ucuz Ürünleriyle Ünlenen Sinsay, Selanik’te Kapılarını Açıyor!

Polonyalı moda devi LPP’nin bir parçası olan Sinsay, 25 Ekim’de Selanik‘te mağaza açacak. “Polonya’nın Zara’sı” olarak da anılan marka, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla Yunanistan‘ın perakende sektöründe hızla genişliyor.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

Marka, bu yılın başında Girit’in İra şehrinde ilk mağazasını açtı. Yanya’daki ikinci mağaza da oldukça yeni. Selanik‘teki yeni mağaza, FLORIDA 1 RETAIL PARK’ta, IKEA bölgesinde yer alacak. Şirket, 2023 sonuna kadar Yunanistan‘da Larisa, Atina ve Pire’de olmak üzere üç mağaza daha açmayı planlıyor.

Geniş Ürün Yelpazesi

Sinsay, kadın ve erkek giyimden çocuk ürünlerine, ev dekorasyonundan makyaj ve cilt bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpazede ürün sunuyor. Marka, genç kızlar ve kadınlar için olduğu kadar, gündelik şehir stilini benimseyen erkekler için de modaya dair ilham kaynakları sunuyor.

İnternet Satışı

Sinsay, neredeyse tüm Avrupa’da – 20’den fazla ülkede, intenetten satış ve mağazalar olarak faaliyet gösteriyor. Şu anda Yunanistan pazarında LPP’nin diğer markaları olan Reserved, Cropp, House ve Mohito ile birlikte internetten satışları mevcut.

Son Gelişmeler

Son birkaç günde mağazanın açılışı için yoğun bir hazırlık süreci yaşanıyor. Şirketin Yunanistan‘da hızlı bir genişleme göstermesi, ülkenin perakende sektörü için önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

Sinsay markası, uygun fiyatlı ve geniş ürün yelpazesi ile Selanik’te moda tutkunları için yeni bir durak olacak gibi görünüyor. Marka, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı platformlarda hızla büyümeye devam ediyor ve 2023 sonuna kadar Yunanistan‘da daha fazla mağaza açmayı planlıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...