Cihan İmamoğlu, Tarımsal Kalkınmadan Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Oldu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Cihan İmamoğlu, Tarımsal Kalkınmadan Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Oldu

Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios‘un teklifi ve Resmî Gazete’de ilgili kararın yayınlanmasının ardından, avukat Cihan İmamoğlu, Tarımsal Kalkınmadan Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

İmamoğlu, yerel seçimleri kazanan yeni ekibin Doğu Makedonya Trakya Trakya Eyaleti yönetimini devralacağı 1 Ocak 2024 tarihine kadar görevine devam edecek.

Büyük Bir Sorumluluk Duygusuyla

İmamoğlu, göreve atanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Bu görevi büyük bir sorumluluk duygusuyla üstlenmiş bulunuyorum,” ifadelerini kullandı. İmamoğlu, halka hizmet etme konusunda hiçbir zaman durmayacağını da vurguladı.

16 Yıllık Siyasi Deneyim

Son 16 yıldır farklı siyasi mevkilerde görev yaptığını hatırlatan Cihan İmamoğlu, “Toplumumuzun beni layık gördüğü ve göreceği her siyasi mevkiden vatandaşlarımızın her gün ve her zaman yanında olacağım,” dedi.

Vatandaşların Yanında Olacak

İmamoğlu, göreve gelmesiyle birlikte vatandaşların yanında olmayı sürdüreceğini belirtti. “Halkımıza hizmet etme konusundaki arzu ve isteğim hiçbir zaman son bulmayacak,” ifadeleriyle vatandaşlara olan bağlılığını bir kez daha teyit etti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Doğu Makedonya Trakya'nın Yeni Eyalet Başkanı ve Meclis Üyeleri Yemin Ediyor

Doğu Makedonya Trakya Eyalet yönetimi için önemli gün yaklaşıyor. Doğu Makedonya Trakya’nın Eyaleti’inin yeni başkanı ve eyalet meclis üyeleri için yemin töreni düzenlenecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Topsidis: 'Kimse Eyalet Başkan Yardımcılığı Görevinde 5 yıl Sabit Kalmayacak'

Doğu Makedonya Trakya Eyaleti’nin yeni Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis, eyalet yönetiminde kimsenin eyalet başkan yardımcılığı görevinde 5 yıl sabit kalmayacağını söyledi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Hayvan Besicileri'nden Gümülcine'de Eylem

Doğu Makedonya Trakya Eyaleti’ndeki hayvan besicileri içinde bulundukları zor şartları Gümülcine’de bulunan Eyalet Başkanlığı binası önünde protesto ettiler.
Devamını oku...