Civil Çocuk Dünyası, Yunanistan'da Çocuk Giyim Sektöründe Liderliğe Yürüyor: Yeni Yunanca Web Sitesiyle Tüm Ülkeye Ulaşıyor! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Civil Çocuk Dünyası, Yunanistan’da Çocuk Giyim Sektöründe Liderliğe Yürüyor: Yeni Yunanca Web Sitesiyle Tüm Ülkeye Ulaşıyor!

Civil Çocuk Dünyası, internette Yunanca alışveriş sitesi açarak Yunanistan genelinde büyümeye devam ediyor. Geçen sene mağaza sayısını arttıran Civil’in İskeçe (Xanthi) ve Gümülcine’deki (Komotini) mağazaları müşterilerine hizmet veriyor. 

Günümüz teknolojilerine ve internetten satışa önem veren Civil yetkilileri, Yunanistan’daki tüm müşterilerine ulaşmak için Yunanca web alışveriş sitesi açtı. https://www.c-shop.gr/ Çocuk giyim sektöründe en büyük markalar arasında sayılan Civil’in Yunanistan’da ayrıca Gümülcine ve İskeçe’de  iki mağazası bulunuyor. Civil, aynı zamanda yeni açtığı Yunanca web sitesiyle tüm ülkeye kolaylıkla ulaşıyor.

Özellikle “Made in İstanbul” referansıyla başlı başına bir marka gücü oluşturan Civil, dünya genelinde birçok ülkede mağazalar açmış durumda. Çocuk giyimde Yunan pazarında ilk sıraya yerleşmek isteyen Civil yetkilileri müşterilerine en iyi hizmeti vermek için hazırladıkları yeni alışveriş web sitesinde tüm yeni ürünleri anında satın alma imkanı ve çeşitli fırsatlar sunuyor. 

https://www.c-shop.gr/ internet adresi sizleri bekliyor. Civil‘in yeni Yunanca web sitesi internette anında güvenli ve hızlı alışverişin yeni adresi. 

Civil Greece  yetkilileri yaptıkları açıklamada şu ifadelere yerdi:

“Günümüz teknolojilerine uyum sağlayan Civil, müşterilerine anında alışveriş imkanı sunuyor. Yeni alışveriş web sitemizdeki zengin ürün çeşitliliği ve avantajlı fırsatlarıyla müşterilerimizin beklentilerini karşılıyor. İskeçe ve Gümülcine’deki mağazalarıyla birlikte, Civil artık Yunanistan genelindeki çocukların gardıroplarında yerini alıyor.

Öte yandan Civil Çocuk Dünyası’nın Yunanca web sitesi olan https://www.c-shop.gr/, müşterilere güvenli ve hızlı bir alışveriş deneyimi sunuyor. Yüksek kaliteli ürünleri ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, Civil olarak Yunanistan’daki başarılarımızı her geçen gün artıyor.”

Civil Greece

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine'de Civil coşkusu

Yunanistan pazarında şube sayısını arttırmaya devam eden Civil Çocuk Dünyası, Gümülcine (Komotini) şehrinde yeni mağazasını hizmete açtı.
Devamını oku...
Yaşam

Civil Çocuk Dünyası Yunanistan'da büyümeye devam ediyor

Civil Çocuk Dünyası Yunanistan pazarında büyümeye devam ediyor. Mağaza saysını arttırmayı hedefleyen Civil, İskeçe (Xanthi) mağazasının ardından Gümülcine (Komotini) mağazasıyla da müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Devamını oku...