Civil Çocuk Dünyası Yunanistan'da büyümeye devam ediyor - Azınlıkça
Yaşam

Civil Çocuk Dünyası Yunanistan’da büyümeye devam ediyor

Civil Çocuk Dünyası Yunanistan pazarında büyümeye devam ediyor. Mağaza sayısını arttırmayı hedefleyen Civil, İskeçe (Xanthi) mağazasının ardından Gümülcine (Komotini) mağazasıyla da müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Market tarzı tekstil mağazası konsepti ile yakaladığı maliyet avantajını müşterilerine yansıtarak hesaplı ve kaliteli alışverişin adresi olan Civil Çocuk Dünyası; siz müşterilerimizin de teveccühüyle kısa zamanda yurt içinde 80, yurt dışında 15 mağazası ve 3000’den fazla çalışanıyla 100.000 m2 satış alanına ulaştı.

Üreticilerden aldığı ürünleri satan Civil Çocuk Dünyası, ürün seçebilme avantajı ile her yıl 650 markaya ait yaklaşık 42000 çeşit ürünü siz müşterilerimizin beğenisine sunmaktadır.

Civil Çocuk Dünyası reyonlarında hamile elbisesi ve hastane çıkışları ile tanıştığımız anne ve çocuk ile 14 yaşına kadar ihtiyacı olacak olan tüm tekstil, beslenme gereçleri ve taşıma gruplarını kapsayan geniş ürün yelpazesini her geçen gün daha da genişletiyoruz.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Civil Çocuk Dünyası, Yunanistan'da Çocuk Giyim Sektöründe Liderliğe Yürüyor: Yeni Yunanca Web Sitesiyle Tüm Ülkeye Ulaşıyor!

Civil Çocuk Dünyası, internette Yunanca alışveriş sitesi açarak Yunanistan genelinde büyümeye devam ediyor. Geçen sene mağaza sayısını arttıran Civil’in İskeçe (Xanthi) ve Gümülcine’deki (Komotini) mağazaları müşterilerine hizmet veriyor. 
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine'de Civil coşkusu

Yunanistan pazarında şube sayısını arttırmaya devam eden Civil Çocuk Dünyası, Gümülcine (Komotini) şehrinde yeni mağazasını hizmete açtı.
Devamını oku...