Çiftçiler Salı günü ELGA önünde eylem düzenliyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Çiftçiler Salı günü ELGA önünde eylem düzenliyor

Enerji ve yakıta gelen son fahiş zamların ardından zor duruma düşen çiftçi ve hayvan besicileri 22 Şubat Salı günü ELGA Kavala şubesi önünde eylemlerini sürdürme kararı aldı.

Tarım üreticileri ve hayvan besicilerinin traktörleriyle sokaklara dökülerek Gümülcine’de (Komotini) bulunan Eyalet Başkanlığı önünde düzenledikleri protesto gösterisinin ardından bu kez Kavala’daki Tarım Tazminatları Kurumu ELGA binası önünde yeni bir gösteri planladılar.

İlgili bir duyuruda, “Doğu Makedonya Trakya Tarım ve Hayvancılık Birlikleri, Gümülcine’de yaşanan büyük tarım seferberliğinin ardından 22 Şubat Salı günü sabah saat 11.00’de ELGA Kavala şubesinde bir protesto mitingi düzenleyeceğiz” bilgisi paylaşıldı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kılkış'ta Çiftçilerin Sınır Kapısı Kapatma Girişimi Tansiyonu Yükseltti: Polis Müdahale Etti

Yunanistan genelindeki çiftçi protestoları kapsamında, Kuzey Makedonya kara sınırı Kılkış bölgesinde ağır vasıta geçişlerine iki saatliğine kapatma girişiminde bulunan çiftçilerle güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Çiftçiler Protestolarını Şiddetlendiriyor: Otoyollar Ve Gümrüklerde Barikatlar

Yunanistan genelinde çiftçiler, hükümetin tarım politikalarına karşı traktörlerle yollara dökülerek protestolarını şiddetlendiriyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Çiftçiler Nasıl Yaşayacak? Çiftçilerin Varoluşsal Mücadelesi...

Atina’dan avukat Stavros I. Stavridis, çiftçilerin karşılaştığı varoluşsal sorunlara dikkat çeken yazısında, şehir merkezlerindeki insanların, çiftçilerin yaşadığı zorluklardan habersiz olduğunu ve çiftçilik mesleğinin bugünkü ekonomik ve sosyal krizini gözler önüne seriyor.
Devamını oku...