Dedeağaç'ta köpeği iğfal edenler hakkında konuşana 3 bin euro ödül - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç’ta köpeği iğfal edenler hakkında konuşana 3 bin euro ödül

Dedeağaç’ta (Alexandroupolis) bir köpek yavrusunun iğfal edildiği duyurulurken failini bulmayı başarana 3 bin evro ödül verileceği açıklandı.

İskeçe’nin “Adespotoulia” hayvan seve grubu, Dedeağaç’ta bir köpeğin iğfal edildiğini duyururken olay hakkında bir şey bilen veya faili bulmayı başaranlara 3.000 evro ödül verileceğini açıkladı.

Aleksa adlı zavallı köpeğin tedavi edildiğini belirten hayvanseverler, köpeğin psikolojik olarak ne tür bir travma geçirdiğini ve üstesinden gelip gelemeyeceğini henüz bilemediklerini ama Aleksa için ne gerekiyorsa yanında olacaklarını belirttiler.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis'ten Çağrı: 'Türkiye İle Konuşmak Zorundayız. Her Zaman Silah Zoruyla Hareket Edemeyiz'

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Gerapetritis, “Türkiye ile konuşmak zorundayız. Her zaman silah zoruyla hareket edemeyiz” ifadelerini kullandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç'ta Trajik İş Kazası: Merdivenden Düşerek Yaşamını Yitirdi

Dedeağaç’ta yürekleri sızlatan bir iş kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir catering işletmesinde çalışan 54 yaşındaki adam, Çarşamba günü öğleden sonra gerçekleşen talihsiz olay sonucu hayatını kaybetti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Fener'de Sokak Köpekleri Zehirlendi

Batı Trakya’nın Rodop ilçesine bağlı Fener (Fanari) köyünde yaşanan trajik olay, hayvanseverleri ve çevre aktivistlerini harekete geçirdi.
Devamını oku...