Şapçı’da 12 yaşındaki 3 çocuk koronalı çıktı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Şapçı’da 12 yaşındaki 3 çocuk koronalı çıktı

Şapçı’da 26 Ekim salı günü yapılan 43 testten 12 yaşındaki bir erkek ve iki kız çocuğunun pozitif oldukları teşhis edildi. Öğrenciler ve aileleri karantinaya girdi,.

Öte ayndan aynı gün Gümülcine’de yapılan 239 test sonucunda da 26-28 yaşları arasındaki üç erkek ve beş kadının pozitif oldukları görüldü.

Gümülcine’de testler yapılmaya devam edilecek:

28 Ekim Perşembe günü, 51 Venizelou Caddesi’ndeki Belediye Binasının zemin katında (Agioi Anargyroi kilisesinin karşısında) 09:00-14:00 saatleri arasında.

29 Ekim Cuma günü Halk Sağlığı ve Sosyal Yardımlaşma Genel Müdürlüğü’nde (Venizelos heykeli) 10:00 – 15:00 saatleri arasında ve 51 Venizelou Caddesi’ndeki Belediye Binasının zemin katında (Agioi Anargyroi kilisesinin karşısında) 09: 00-14: 00 saatleri arasında.

Rapid test yaptırmak isteyen tüm vatandaşlar, mesafelerini koruyarak ve AMKA numaralarıyla söz konusu yerlere gidebilirler. Söz konusu bedava test hizmetinden aşılılar ve üniversiteye kadar olan öğrenciler yararlanabiliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Şapçı ve Kuşlanlı’da TEBA Gıda Yardımları Dağıtılıyor

Batı Trakya’da Rodop iline bağlı Şapçı ve Kuşlanlı (Ksilagani) bölgelerinde, Avrupa’nın TEBA gıda yardımlarının dağıtımı yapılacak.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Şapçı'da Pamuk Taşıyan Araçta Çıkan Yangında Bir Vatandaş Hayatını Kaybetti

Şapçı’nın Çamurlu (Aetokorifi) bölgesinde 11 Ekim Çarşamba günü meydana gelen ve itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında bir vatandaşın feci şekilde hayatını kaybettiği belirtildi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Maronya Şapçı Belediyesi için iki aday seçimlere katılıyor

Yunanistan’da yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Batı Trakya‘da Rodop iline bağlı Maronya Şapçı Belediyesi‘nde 8 Ekim’de yapılacak yerel seçimlerde iki aday yarışacak. 
Devamını oku...