Şapçı'da Pamuk Taşıyan Araçta Çıkan Yangında Bir Vatandaş Hayatını Kaybetti - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Şapçı’da Pamuk Taşıyan Araçta Çıkan Yangında Bir Vatandaş Hayatını Kaybetti

Görsel arşivden kullanılmıştır.

Şapçı‘nın Çamurlu (Aetokorifi) bölgesinde 11 Ekim Çarşamba günü meydana gelen ve itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında bir vatandaşın feci şekilde hayatını kaybettiği belirtildi.

Tahmini okuma süresi 1 dakika

Olayın Detayları ve İtfaiyenin Müdahalesi

Yangın olayı, Şapçı’nın Çamurlu bölgesinde bir pamuk yüklü römorkta çıktı. İtfaiye ekipleri olay yerine hızla ulaşarak yangını kontrol altına almayı başardı. İtfaiyeden yapılan açıklamada, yangına dört itfaiye aracı ve sekiz itfaiye eri ile müdahale edildiği bilgisi verildi.

Soruşturma Başlatıldı

Yangın sonrası araçta yapılan incelemelerde, bir kişinin yanmış cesedinin bulunduğu açıklandı. Olay yerine intikal eden polis ekipleri, soruşturma başlattı.

Toplumun ve Yetkililerin Tepkisi

Yangın ve sonrasında yaşanan bu trajik olay, bölge halkı tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Yetkililer, olayla ilgili incelemelerin sürdüğünü ve konu hakkında detaylı bir açıklamanın yapılacağını belirtti.

Yangın olayı ve sonuçları, özellikle taşınan yüklerin güvenliği ve denetimi konusunda yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.


Bu trajik olayın tüm detaylarıyla birlikte aydınlatılması için soruşturmanın sürdüğü, yetkililer tarafından ifade edildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Şapçı ve Kuşlanlı’da TEBA Gıda Yardımları Dağıtılıyor

Batı Trakya’da Rodop iline bağlı Şapçı ve Kuşlanlı (Ksilagani) bölgelerinde, Avrupa’nın TEBA gıda yardımlarının dağıtımı yapılacak.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Maronya Şapçı Belediyesi için iki aday seçimlere katılıyor

Yunanistan’da yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Batı Trakya‘da Rodop iline bağlı Maronya Şapçı Belediyesi‘nde 8 Ekim’de yapılacak yerel seçimlerde iki aday yarışacak. 
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Evros Yangınında İtfaiye Müdürü Hastaneye Kaldırıldı: Büyük Miktarda Duman Soludu

Batı Trakya’nın Evros bölgesinde devam eden yangın felaketinde, itfaiye güçleri büyük bir özveriyle mücadelelerini sürdürüyor. 
Devamını oku...