Kuşlanlı ve Yahyabeyli’de bedava korona testleri yapılacak - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kuşlanlı ve Yahyabeyli’de bedava korona testleri yapılacak

Rodop ilinin Maronya-Şapçı Belediyesi, Kamu Sağlığı Ulusal Kurumu (EODY) ile işbirliği halinde Kuşlanlı (Ksilagani) ve Yahyabeyli’de (Amaranda) bedava koronavirüs testleri düzenliyor.

17 Aralık Perşembe günü Kuşlanlı halk pazarında saat 10:00-14:00 arası gerçekleştirilecek olan rapid/hızlı tersler, hava şartlarının el vermemesi durumunda Kuşlanlı Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Yine aynı şekilde Yahyabeyli’de de 21 Aralık Pazartesi günü saat 10:00-14:00 arası muhtarlık bürosu önünde hızlı/rapid testler gerçekleştirileceği, hava şartlarının kötü olması içerisinde testlerin büro içerisinde yapılacağı kaydedildi.

Testler bedava olacak olup, vatandaşların AMKA numaralarını bilmeleri, yanlarında kimlik (taftotita) bulundurmaları ve 13033’e “1” koduyla mesaj atıp izin almaları gerekiyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Şapçı ve Kuşlanlı’da TEBA Gıda Yardımları Dağıtılıyor

Batı Trakya’da Rodop iline bağlı Şapçı ve Kuşlanlı (Ksilagani) bölgelerinde, Avrupa’nın TEBA gıda yardımlarının dağıtımı yapılacak.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Maronya Şapçı Belediyesi için iki aday seçimlere katılıyor

Yunanistan’da yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Batı Trakya‘da Rodop iline bağlı Maronya Şapçı Belediyesi‘nde 8 Ekim’de yapılacak yerel seçimlerde iki aday yarışacak. 
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Haritopulos: Şapçı itfaiye teşkilatı derhal geliştirilmeli

Batı Trakya’nın Maronya-Şapçı (Sapes) Belediye Başkanı Dinos Haritopulos, 28 Ağustos Pazartesi günü Devlet Bakanı Makis Voridis ve İçişleri Bakan Yardımcısı Thodoris Livanios ile Dedeağaç’ta (Alexandroupoli) bir araya geldi.
Devamını oku...