Süpermarketlerin kapanma saatleri değişti: İşte yeni saatler - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Süpermarketlerin kapanma saatleri değişti: İşte yeni saatler

Yunanistan’da koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirler kapsamına süpermarketlerin çalışma saatlerinin değiştirilmesi de girdi.

Kalkınma Bakan Yardımcısı Nikos Papathanasis, bir televizyon kanalına verdiği demecinde süpermarketlerin Cumartesi gününden itibaren akşam 21:00 yerine 20:30’da kapanacağını duyurdu.

Böylece müşterilere ve süpermarket personelinin evine 21:00 öncesi dönme kolaylığı sağlandığını kaydeden Bakan Yardımcısı, Pazar günleri ise süpermarketlerin kapalı olacağını duyurdu.

Açık olan işletmelerden saat 21:00’e kadar paket (take away) alınabileceğini belirten Papastathis, 21:00 sonrası ise sadece eve servis (delivery) yapılabileceğini bildirdi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Pahalılıkla Mücadele İçin 4 Yeni Önlem Açıklandı

Yunanistan hükümeti, özellikle temel tüketim ürünlerinde fiyatları düşürmeyi ve hayali indirimlerle mücadeleyi amaçlayan dört yeni önlemi duyurdu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya'da Koronavirüs ve Influenza Virüsü Vakalarında Hızlı Artış

Batı Trakya’da koronavirüs ve influenza virüsü vakalarında kaydedilen keskin artış, bölge halkını ve sağlık otoritelerini alarma geçirdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Market Raflarında Satılan Süt Çok Pahalı: Para Üreticiye Gitmiyor

Yunanistan Hayvancılık Birliği Başkan Yardımcısı Dimitris Moshos, süpermarket raflarında satılan sütün fiyatıyla üreticilere ödenen fiyat arasındaki büyük farka dikkat çekti.
Devamını oku...