Dedeağaç’taki bebeğin ikinci testi negatif çıktı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç’taki bebeğin ikinci testi negatif çıktı

Dedeağaç‘ta doktorların karantinada tedaviye aldıkları altı aylık bir bebeğin ikinci koronavirüs testinin negatif çıktığı açıklandı.

Batı Trakya’nın Dedeağaç Hastanesi’nde dün altı aylık bir bebeğe koronavirüs tanısı konduğu açıklanmıştı.

Doktorlar 16 Eylül Çarşamba günü sabahı korona tanısı konulan altı aylık bebeğin tedaviye alındığını açıklarken anne-babasına yapılan testlerde ailenin koronaya yakalanmadıkları belirlenmişti.

Bebeğin Dedeağaç Hastanesi’nde yapılan ikinci testi negatif çıkarken minik bebeğin Dedeağaç kentinden olduğu ifade ediliyor.

http://azinlikcam.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/35132-bati-trakyada-doktorlar-6-aylik-bebege-korona-tanisi-koydu

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis'ten Çağrı: 'Türkiye İle Konuşmak Zorundayız. Her Zaman Silah Zoruyla Hareket Edemeyiz'

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Gerapetritis, “Türkiye ile konuşmak zorundayız. Her zaman silah zoruyla hareket edemeyiz” ifadelerini kullandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç'ta Trajik İş Kazası: Merdivenden Düşerek Yaşamını Yitirdi

Dedeağaç’ta yürekleri sızlatan bir iş kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir catering işletmesinde çalışan 54 yaşındaki adam, Çarşamba günü öğleden sonra gerçekleşen talihsiz olay sonucu hayatını kaybetti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dimetoka'da Ölen 4 Aylık Bebeğin Otopsi Raporu Açıklandı: 'Süt Aspirasyonu'

Dimetoka’da yaşanan acı olay, bir ailenin 4 aylık bebeğinin trajik ölümüyle sonuçlanmıştı. Otopsi raporu, bebeğin ölümünün solunum yoluna süt kaçması sonucu meydana geldiğini ortaya çıkardı.
Devamını oku...