Kavala’da tecrübeli doktor hayatını kurtardı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kavala’da tecrübeli doktor hayatını kurtardı

Batı Trakya’nın da içinde yer aldığı Doğu Makedonya-Trakya Eyaleti’nin Kavala Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Triandafillidis hayat kurtardı.

Amerika Birleşik Devletleri’nde aldığı eğitim ve tecrübesiyle, üstelik de nöbetçi olmadığı halde, 45 yaşındaki hastanın hayatını kurtaran doktor, tüm hastane personeli ve hastaların takdirini topladı.

Gerçekleştirdiği ameliyatla 45 yaşındaki hastanın ana omurgaya sıkışan konuşma valfinin yaklaşık 1 cm’lik bir parçasını çıkaran doktor, bu kritik ameliyatla hastayı ölümden kurtardı.

Çıkarılan parçanın silikon olmasının ameliyatı daha da zorlaştırdığı belirtilirken, tecrübeli doktorun ise bu ameliyatı 10 dakikadan kısa bir sürede noktaladığı kaydedildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yaşam

Gece Saatlerinde Kalp Krizi Riski: Uyku Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uyku ve Kalp Sağlığı: Gece Riskleri Artıyor Mu?
Devamını oku...
Yaşam

Kış Mevsimi Nasıl Sağlıklı Kalınır?

Kış mevsimi, soğuk hava, grip ve soğuk algınlığı gibi sağlık sorunlarını beraberinde getirirken, bu dönemi sağlıklı ve zinde geçirmek için alınabilecek önlemler büyük önem taşımaktadır.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç ve Kavala'da Konsolosluk Görevlisi Numarasıyla Yaşlıları Kandırdılar

Dedeağaç ve Kavala’da yaşanan konsolosluk dolandırıcılığı vakaları, polis memurlarının titiz çalışmaları sonucu aydınlatıldı. Yaşlı vatandaşların güvenini kazanarak büyük miktarlarda para talep eden dolandırıcılar, hızlı bir operasyonla yakalandı.
Devamını oku...