Evladının hayatını kurtarmak için böbreğini verdi - Azınlıkça
Yaşam

Evladının hayatını kurtarmak için böbreğini verdi

Annelerin evlatları için fedakarlıklarında sınır olmadığı bilinir. Üstelik sadece insanlar arasında değil hayvanlar arasında da annelerin yavruları için fedakarlıklarında sınır yoktur.

Türkiye’de 54 yaşındaki bir anne hasta olan oğlu için böbreğini bağışladı. Anne oğluna böbreğini verebilmek için yaklaşık yirmi gün içinde sekiz kilo zayıfladı.

16 yaşındaki oğluna böbreğini verebilmek için 20 günde sekiz kilo veren anne nihayet yapılan ameliyatla oğluna böbreğini verebildi.

İlk başta hastane yetkilileri tarafından aşırı kiloları nedeniyle oğluna böbreğini vermeyeceğini öğrenen anne üzüntüye boğulurken doktorlar kilo vermesi durumunda oğlunun hayatını kurtarabileceğini söylediler.

Derhal katı bir diyete başlayan anne yirmi gün gibi kısa bir sürede sekiz kilo vererek doktorların istediği duruma geldi ve ameliyata alındı.

Yapıaln böbrek nakli sayesinde oğlunun sağlığına yeniden kavuştuğunu gören annenin mutluluğu görülmeye değerdi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan-Türkiye Sınır Kapılarında Geçişler Duracak! Greve Bağlı Geçiş Kısıtlamaları

Yunanistan’ı Türkiye’ye bağlayan kara sınır kapılarından Kipi ve Kastanies’de, Yunanistan Gümrük Memurları Federasyonu’nun çağrısı üzerine başlatılan grev, iki ülke arasındaki geçişleri doğrudan etkileyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis'ten Çağrı: 'Türkiye İle Konuşmak Zorundayız. Her Zaman Silah Zoruyla Hareket Edemeyiz'

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Gerapetritis, “Türkiye ile konuşmak zorundayız. Her zaman silah zoruyla hareket edemeyiz” ifadelerini kullandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Başbakanı Miçotakis Kapadokya'da Balona Binecek

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Mayıs ayının ilk haftasında önemli bir ziyaret için Türkiye’ye gidiyor.
Devamını oku...