Συμφωνία στο Μειονοτικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ξάνθης: Τέλος το Μποϊκοτάζ - Azınlıkça
Ειδήσεις

Συμφωνία στο Μειονοτικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ξάνθης: Τέλος το Μποϊκοτάζ

Μετά από δύο εβδομάδες προτάσεων και διαπραγματεύσεων, καταλήγει σε συμφωνία η κρίση για το σύστημα βάρδιας στο Μειονοτικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ξάνθης. 

“Επικράτησε η λογική και η κοινή αντίληψη”, δήλωσε η Σχολική Εφορεία Μειονοτικού Γυμνασίου Λυκείου Ξάνθης, και αποφασίστηκε ότι όλοι οι μαθητές θα φοιτούν φέτος ως πρωινοί μαθητές.

Ευχαριστίες από τους Διοργανωτές

Σε αυτή τη διαδικασία, στήριξη ήρθε από πολλές κατευθύνσεις. Στην κοινή ανακοίνωση της Σχολικής Εφορείας Μειονοτικού Γυμνασίου Λυκείου Ξάνθης και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εξέφρασαν “την ευγνωμοσύνη τους προς τον Πρόεδρο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστος Μέτιος, και τους βουλευτές Μπουρχάν Μπαράν, Χουσείν Ζεϊμπέκ και Οζγούρ Φερχάτ, καθώς και τον εκλεγμένο μουφτή Ξάνθης, Μουσταφά Τράμπα”.

Δεν ξεχάστηκαν ούτε οι γονείς και οι μαθητές. Η Σχολική Εφορεία Μειονοτικού Γυμνασίου Λυκείου Ξάνθης τόνισε: “Το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι φυσικά για τους γονείς και τα παιδιά μας που ήταν μαζί μας από την πρώτη μέρα και έδειξαν τη μεγαλύτερη υπομονή”.

Η δήλωση κλείνει με την επισήμανση: “Όσο επικρατεί ο διάλογος και η κοινή λογική, δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην μπορεί να λυθεί”. Επίσης, η Σχολική Εφορεία εύχεται σε όλους τους μαθητές μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή χρονιά.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et