Gümülcine Yasta: 14 Yaşında Veda - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Yasta: 14 Yaşında Veda

PAOK Gümülcine Akademisi ve tüm Gümülcine halkı, 14 yaşındaki genç futbolcu Thanos Kotsidis’in trajik kaybıyla sarsıldı.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

Thanos, genç yaşına rağmen futbol sahalarında gösterdiği üstün yetenek ve karakteriyle tüm akademi ve şehir tarafından sevilen bir isimdi.

Sevgili Thanos’un Anısına Saygı

14 yaşındaki Thanos, hayatının son dönemlerinde cesurca mücadele ettiği zorlu hastalıkla yüzleşti. 5 yaşından itibaren PAOK Komotini Akademisi’nin bir parçası olan Thanos, futbol becerilerinin yanı sıra, ahlaki değerleri, alçakgönüllülüğü, azmi ve çalışkanlığıyla tanınıyordu. Akademi bünyesinde elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Thanos, takım arkadaşlarına, antrenörlerine ve rakiplerine duyduğu saygıyla da örnek bir sporcu olarak gösteriliyordu.

PAOK Gümülcine Akademisi, Thanos’un vefatının ardından üç günlük yas ilan etti ve tüm müsabakaları geçici olarak askıya aldı. Kulüp yönetimi, Thanos’un ailesine ve sevdiklerine başsağlığı dileklerini ileterek, bu acı kaybın üzüntüsünü paylaştı.

“Melekler Mahallesine İyi Yolculuklar”

PAOK Gümülcine, Thanos’un anısını yaşatmak adına tüm sporcuların ve yönetimin elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti. Kulüpten yapılan başsağlığı mesajında “Melekler mahallesine iyi yolculuklar Thanos. Başarılarımızla gurur duyacağın, bizi yukarıdan izlerken yüzünün güleceğinden eminiz. Güle güle ve iyi şanslar sevgili Thanoulis” ifadelerine yer verildi.

PAOK Gümülcine ve tüm şehir, genç yaşta kaybettiği yetenekli futbolcu Thanos Kotsidis’in ardından yas tutuyor. Çocuğun ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiriz.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Savcıdan Savvidis kararı: Suçlu

Yunanistan’ın tarihi kulüplerinden PAOK’un başkanı İvan Savvidis, 2018 yılında AEK ile oynan müsabakada belinde tabancayla sahaya girmişti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

19 yaşındaki genci öldüren holigan, neonazi çıktı

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 19 yaşındaki Alkis isimli genci ‘Aris taraftarı olduğu için’ orakla katleden 23 yaşındaki katil yakalandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

19 yaşındaki genci orakla öldürdü: Katil holigan

Yunanistan’ın Selanik şehrinde PAOK taraftarı bir grup holigan, yoldan geçmekte olan gençlere saldırırken, 19 yaşında bir genç hayatını kaybetti.
Devamını oku...