Mizanlı'da Trajik Veda: 19 Yaşındaki Ayşe Doğum Gününde Toprağa Verildi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Mizanlı’da Trajik Veda: 19 Yaşındaki Ayşe Doğum Gününde Toprağa Verildi

Polis aracının çarpması sonucu hayatını kaybeden 19 yaşındaki Ayşe Kadri, Batı Trakya‘nın İskeçe iline bağlı Mizanlı köyünde doğum günü olan 14 Aralık Perşembe günü toprağa verildi.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

Mizanlı Camii’nde ikindi namazı sonrası düzenlenen cenaze töreni, duygusal anlara sahne oldu. Polis aracının çarpması sonucu hayatını kaybeden Ayşe, büyük bir kalabalığın eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Ayşe’nin trajik ölümü, İskeçe bölgesinde büyük bir üzüntüye sebep oldu. 20 yaşına basacağı günü kutlamak üzereyken, bir polis aracının altında kalarak hayatını kaybetmesi, arkadaşları ve ailesini derinden sarsmış durumda. Arkadaşları tarafından hazırlanan doğum günü pastasının üzerindeki mumlar, artık Ayşe için üflenmeyecek.

Ailesi ve arkadaşları, bu acı olayın arkasındaki gerçeklerin açığa çıkarılmasını ve trajik kazanın meydana geldiği koşullar üzerinde hiçbir şüphenin bırakılmamasını talep ediyorlar. İnternet üzerinden yapılan çağrıda, olay hakkında bilgi sahibi olanların kendileriyle irtibata geçmesi isteniyor. Açığa alınan polis memuru ise kusurlu cinayetle suçlanıyor.

Doğum gününde toprağa verilen Ayşe’nin cenaze namazını İskeçe seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa kıldırdı. Cenazeye Ayşe’nin yakınları, arkadaşları, Mizanlı ve çevre köylerden gelen çok sayıda kişi katıldı.

Ayşe’nin yasını tutan herkes, huzur içinde yatması için dua ediyor ve olayın aydınlatılmasını bekliyor. Talihsiz genç kız, köyde köpeğini gezdirirken polis aracının kendisine çarpması sonucu ağır yaralanmış ve ilk önce İskeçe Hastanesi’ne daha sonra da Kavala Hastanesi’ne nakledilmiş ancak tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamamıştı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe Milletvekili Burhan Baran'ın Dokunulmazlığı Kaldırıldı

İskeçe bağımsız milletvekili Burhan Baran’ın, Yunanistan Parlamentosu’nda yapılan oylama sonucu dokunulmazlığı kaldırıldı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya'da Kiraz Üreticileri Dolu Yüzünden Büyük Zararla Karşı Karşıya

Batı Trakya’da, 21 Nisan’da yaşanan şiddetli dolu yağışı, bölgenin kiraz üretimine ciddi zararlar verdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya Afrika'dan Gelen Toz Bulutları Altında

Afrika’dan gelen toz bulutları yağmurla birlikte başta Batı Trakya olmak üzere tüm Yunanistan’ı sardı.
Devamını oku...