Dedeağaç'ta Oyun Alanında Kaza: Genç Kız Ağır Yaralı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç’ta Oyun Alanında Kaza: Genç Kız Ağır Yaralı

Dedeağaç‘ta bulunan bir çocuk parkında yaşanan talihsiz bir olay, bölge sakinlerini endişelendirdi. 14 yaşındaki bir kız öğrenci çocuk parkındaki dönen çemberin milinde feci şekilde yaralandı.

Tahmini okuma süresi 1 dakika

7 Kasım Salı günü, akşam üzeri saatlerinde Poimenidi Caddesi’ndeki parkta arkadaşlarıyla oyun oynayan genç kız, bir anlık dikkatsizlik sonucu saçlarının topaçın miline dolanmasıyla ağır yaralandı.

Oyun sırasında 14 yaşındaki kızın saçları dönen çemberin miline dolandı. Kaza nedeniyle talihsiz kızın kafatası derisinin büyük bir kısmı gözlerinin üstünden başının tepesine kadar yüzülmesine neden oldu. Çığlıklar içinde yardım çağrıları üzerine olay yerine ilk müdahaleyi yapan vatandaşlar, derhal sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine kısa sürede ulaşan ambulansla hemen Dedeağaç Hastanesi’ne kaldırılan genç kız, acilen ameliyata alındı. Doktorlar, yaralı genç kızın durumunun ciddiyetini koruduğunu, ancak müdahalenin zamanında yapıldığını ve kritik saatlerin ardından hastanın hayati tehlikeyi atlattığını açıkladı.

Yetkililerin benzer olayların önüne geçmek adına parklardaki oyun aletlerinin güvenliğinin gözden geçirmesi ve gerekli tüm önlemleri alması gerekiyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis'ten Çağrı: 'Türkiye İle Konuşmak Zorundayız. Her Zaman Silah Zoruyla Hareket Edemeyiz'

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Gerapetritis, “Türkiye ile konuşmak zorundayız. Her zaman silah zoruyla hareket edemeyiz” ifadelerini kullandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç'ta Trajik İş Kazası: Merdivenden Düşerek Yaşamını Yitirdi

Dedeağaç’ta yürekleri sızlatan bir iş kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir catering işletmesinde çalışan 54 yaşındaki adam, Çarşamba günü öğleden sonra gerçekleşen talihsiz olay sonucu hayatını kaybetti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Nefes Borsuna Yemek Kaçan 12 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakımda

Selanik’teki “Hipokrat” Genel Hastanesi’nde, çiğ tortellini yuttuktan sonra solunum yolu tıkanan 12 yaşındaki çocuk yoğun bakıma alındı.
Devamını oku...