Gümülcine Panthrakikos'un Teknik Direktörü ve Yardımcısı İstifa Etti - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Panthrakikos’un Teknik Direktörü ve Yardımcısı İstifa Etti

Panthrakikos Teknik Direktörü ve Yardımcısı, Sezon Başında Göreve Geldikten Sadece Birkaç Ay Sonra İstifa Etti

Tahmini okuma süresi 1 dakika

GÜMÜLCİNEGümülcine‘nin sevilen futbol takımlarından Panthrakikos, bugün sürpriz bir duyuruyla şaşırttı. Yönetim, takımın 3. Ulusal Lig’deki koçu Yannis Apostolidis ve yardımcısı Haris Mihalakis’in istifa ettiklerini açıkladı. Yeşiller sezon başında ve takımın deplasmanda oynayacağı bir maç öncesinde gelen bu istifanın nedenini açıklamadı.

Duyuru Detayları:

Açıklamada, “Panthrakikos yönetimi, koç Yannis Apostolidis ve yardımcısı Haris Mihalakis’in istifasını kabul ettiğini duyurdu. Kendilerine takımımızdaki varlıkları için çok teşekkür ediyor ve kariyerlerinde başarılar diliyoruz!” ifadelerine yer verildi.

Bu istifa, Panthrakikos‘un yaklaşan deplasman maçı öncesinde oldukça şaşırtıcı bir zamanlamaya sahip. Yönetimin neden bu kararı aldığı veya Apostolidis ve Michalakis’in istifasının ardındaki sebepler konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Panthrakikos kulübü yeni koç ve yardımcı koç arayışına hemen başlayacak. Takımın gelecekteki performansı için oldukça kritik bir döneme girdiği düşünülüyor. Yönetimin bu istifaların ardından nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.


”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Futbol Maçları için Cepte Dijital Kimlik Zorunluluğu Geldi

Yunanistan’da futbol taraftarları için yeni bir dönem başlıyor. 13 Şubat’tan itibaren, stadyuma giriş yapmak isteyen futbolseverlerin cep telefonları üzerinden dijital kimlik sorgulamasından geçmeleri gerekecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kılkış: 33 Yaşındaki Futbolcu Maç Sırasında Hayatını Kaybetti

Yunanistan’ın Kılkış şehrinde 33 yaşındaki bir futbolcu maç esnasında bilincini kaybetti ve kısa bir süre sonra yaşamını yitirdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da hastaneler çökme tehlikesiyle karşı karşıya: 7 gün içinde 7 doktor istifa etti

Yunanistan’da, hastanelerde görev yapan doktorların istifası artıyor. Bir hafta içinde 7 doktor istifa etti ve önümüzdeki günlerde daha fazla istifa bekleniyor.
Devamını oku...