Sebile Mustafa, Topsidis'in listesinden Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Meclisi'ne aday oldu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Sebile Mustafa, Topsidis’in listesinden Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Meclisi’ne aday oldu

Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkanı adayı Hristodulos Topsidis‘in “Bölgesel Sentez” listesinden Eyalet Meclisi’ne adaylığını açıklayan Sebile Mustafa, 8 Ekim 2023 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde “çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakabilmek adına yola çıktığını” söyledi.

Mustafa, yaptığı açıklamada, “Doğu Makedonya ve Trakya’nın geleceği için önemli bir seçime gidiyoruz. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için elimizden geleni yapmalıyız. Bu amaçla, Hristodulos Topsidis‘in ‘Bölgesel Sentez’ listesinden Eyalet Meclisi’ne aday oldum.” ifadelerini kullandı.

“Çocuklarımızın eğitim, sağlık, istihdam, altyapı gibi konularda daha iyi şartlarda yetişmesi için mücadele edeceğini kaydeden Sebile Mustafa, eyaletimizin kalkınması ve gelişmesi için gerekli çalışmaları yapacağını belirtti..

Sebile Mustafa, “Sizleri, 8 Ekim 2023 Pazar günü yapılacak seçimlerde ‘Bölgesel Sentez’ listesini desteklemeye davet ediyorum. Hep birlikte, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Sebile Mustafa‘nın açıklaması şöyle:

Değerli Hemşehrilerim,

Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkan adayı sn. Christodoulos Topsidis‘ in “BÖLGESEL SENTEZ” listesinden Eyalet Meclis Üyesi adaylığımı sizlere açıklıyorum. 8 Ekim 2023 Pazar günü olacak olan yerel seçimlerde çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakabilmek adına çıktığım bu yolda, sizlerinde desteğiyle HEP BERABER başaracağız.

Saygılarımla
Sebile MUSTAFA

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Με μεγάλη μου χαρά, θέλω σήμερα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως περιφερειακός σύμβουλος, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον επικεφαλή του συνδυασμού “ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΣΎΝΘΕΣΗ ” , κύριο Χριστόδουλο Τοψίδη.

Με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την ανάπτυξη του τόπου μας ας ενωθούμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ για ένα καλύτερο μέλλον και μια πιο ισχυρή πατρίδα για τα παιδιά μας. ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΈΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ!!

Με εκτίμηση.

Σεμπιλέ ΜΟΥΣΤΑΦΑ

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Doğu Makedonya Trakya Eyalet Meclisi Yemin Töreni Gerçekleştirildi

Doğu Makedonya Trakya Eyalet Meclisi’ne seçilenler için düzenlenen yemin merasimi yeni Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis’in ve meclis üyelerinin katılımıyla coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Doğu Makedonya Trakya'nın Yeni Eyalet Başkanı ve Meclis Üyeleri Yemin Ediyor

Doğu Makedonya Trakya Eyalet yönetimi için önemli gün yaklaşıyor. Doğu Makedonya Trakya’nın Eyaleti’inin yeni başkanı ve eyalet meclis üyeleri için yemin töreni düzenlenecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Topsidis: 'Kimse Eyalet Başkan Yardımcılığı Görevinde 5 yıl Sabit Kalmayacak'

Doğu Makedonya Trakya Eyaleti’nin yeni Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis, eyalet yönetiminde kimsenin eyalet başkan yardımcılığı görevinde 5 yıl sabit kalmayacağını söyledi.
Devamını oku...