Topsidis, Metios'u eleştirdi: Yangınlar sırasında insanların yanında olmalıydı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Topsidis, Metios’u eleştirdi: Yangınlar sırasında insanların yanında olmalıydı

Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Meclisi‘nde anamuhalefet lideri Hristodulos Topsidis‘in Bölgesel Sentez Listesi yaptığı açıklamayla, devasa tahribata neden olan orman yangınlarında pasif kalan Eyalet Başkanı Hristos Metios‘u sert eleştirdi.

Açıklamada Metios hakkında, yangınların “Eyalet’imizde halen devam etmekte olduğu bu zor günlerde, fotoğraflarda poz vermek yerine insanların yanında olmalı” ifadeleri kullanıldı.

“Eyalet Başkanı’nın fotoğrafları ve ofisinde yapılan toplantıya ilişkin herhangi bir sonuca varılmadan yaptığı açıklamanın muğlaklığı, kaygılarımızı daha da artırmakla beraber, bu durumla baş edemeyeceğine dair inancımızı teyit ediyor” ifadelerine yer verilen açıklamada “Yangınların Eyalet’imizde halen devam etmekte olduğu bu zor günlerde, fotoğraflarda poz vermek yerine insanların yanında olmalı” eleştirisi getirildi.

Topsidis ayrıca, Eyalet Başkanı Metios’un yapılan toplantı fotoğraflarını ve basın bültenleri paylaşmasının yerine yangınla mücadelede sonuçların ve zaman çizelgelerinin önemli olduğu ve herkesin kendini yaptığı tercihlerle gösterdiği kaydedildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Doğu Makedonya Trakya Eyalet Meclisi Yemin Töreni Gerçekleştirildi

Doğu Makedonya Trakya Eyalet Meclisi’ne seçilenler için düzenlenen yemin merasimi yeni Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis’in ve meclis üyelerinin katılımıyla coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Doğu Makedonya Trakya'nın Yeni Eyalet Başkanı ve Meclis Üyeleri Yemin Ediyor

Doğu Makedonya Trakya Eyalet yönetimi için önemli gün yaklaşıyor. Doğu Makedonya Trakya’nın Eyaleti’inin yeni başkanı ve eyalet meclis üyeleri için yemin töreni düzenlenecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Topsidis: 'Kimse Eyalet Başkan Yardımcılığı Görevinde 5 yıl Sabit Kalmayacak'

Doğu Makedonya Trakya Eyaleti’nin yeni Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis, eyalet yönetiminde kimsenin eyalet başkan yardımcılığı görevinde 5 yıl sabit kalmayacağını söyledi.
Devamını oku...