Telefon çalan hırsız yakalanmamak için davada tanıkmış gibi davrandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Telefon çalan hırsız yakalanmamak için davada tanıkmış gibi davrandı

mahkeme, adliye

Halkida’da 30-35 yaşlarındaki bir adamın tutuklanmaktan kurtulmak için mahkemede görülen dava sırasında tanık gibi davrandığı inanılmaz bir olay yaşandı.

Enteresan hırsızlık olayı, 23 Şubat Perşembe günü meydana gelirken, hırsız ilk önce bir dükkandan cep telefonu çaldı, ancak telefonun sahibi tarafından fark edilince yakalanmamak için kaçmaya başladı.

Kaçan hırsız, mahkeme binasının önünden geçerken, tutuklanmaktan kurtulmak amacıyla mahkeme binasına girdi ve bir davada tanıkmış gibi davranmaya başladı. Ancak telefonun sahibi, telefonun takip sistemini aktif hale getirerek, cihazın tam konumunu tespit etmekle kalmayıp telefonun da alarm çalmasını sağladı.

Böylece, cep telefonu salonun içinde tespit edildi ve hırsız suç üstü yakalandı. Hırsız derhal yakalanırken hakkında hırsızlık suçlaması ile dosya oluşturuldu savcıya sevk edildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine'de Hırsızlar Evlere Dadandı: 5 Soygun!

Gümülcine Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, bölgede endişe yaratan bir dizi ev hırsızlığının ardından harekete geçti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Bir Ton Yakacak Odun Çaldılar - Sokakta 'Kıstırıldılar'

İskeçe’de, yerel bir kereste ticareti yapan işletmeyi hedef alan üç hırsızlık zanlısı, toplamda bir ton ağırlığındaki yakacak odunu çalmayı başardılar.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine'de Gerçekleşen Hırsızlık Olaylarına Hızlı Müdahale: 5 Zanlı Yakalandı

Gümülcine Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, son günlerde artan hırsızlık vakalarına karşı başarılı operasyonlar düzenleyerek beş şüpheliyi yakaladı.
Devamını oku...