Yassıköy Belediye Başkan Adayı Caner İmam'dan yeni yıl kutlaması - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yassıköy Belediye Başkan Adayı Caner İmam’dan yeni yıl kutlaması

Yassıköy Belediye Başkan Adayı Avukat Caner İmam‘dan yeni yıl kutlaması:

Sevgili Belediye Sakinlerimiz…

Bölgemiz; insanımıza, tarihine ve özellikle ihtiyaçlarına hiç yakışmayan, benzeri görülmemiş çalkantılı bir dönemden geçmektedir.

Zor, güvensizlik ve kargaşanın yaşandığı bir dönemde, belediye bir dalgakıran olmalı, istikrarlı bir referans ve destek noktası olmalıdır.

Bir belediyeyi oluşturan, nereden gelirse gelsin, hangi ideolojik yada politik inanışa sahip olursa olsun veya hangi Tanrı’ya inanırsa inansın içinde bölünme, ayrışma olmadan yaşayan halkıdır.

Farklılıklar, değerli ve aynı zamanda eşsiz çok kültürlü mozaiği oluştururlar. Bu da başkalarına saygıyı, bütünlüğü, hoşgörüyü, özgürlüğü sosyal adalete dayandıracak bir toplum kurmayı gerektirir.

Birkaç aya kadar bu belediyeyi sil baştan yeniden yapılandırmayı düşünüyoruz. Bunu da bölgemizin sahip olduğu inanılmaz güçlerini özellikle de temel itici güç olan gençlerini, yeni nesli geleceğe yatırım konusunda harekete geçirerek başaracağız.

Toplumsal bir çabanın gerçekleşmesi konusunda kaderini bizim bölgemize bağlayanlar, geleceğe bakan belediye sakinlerimiz her zaman ilk söz sahibi olacaktır.

Bölgemiz ciddi bir gelişim ve kalkınma programıyla önemli önceliklere ve sosyal bir anlayışa sahip olacaktır.

2023 yılı karamsarlık ve yıkım yılı değil, yeni doğacak olan için umut yılı olacak. Belediyeyi yıkılan yerden yeniden inşa etmek için ertesi günkü hazırlıkların zamanı olacak.

Her şeyden önce, kibrin, ölçüsüzlüğün, bölücü uygulamaların, hoşgörüsüzlüğün kapısını kesin ve geri dönülmez bir şekilde kapatacağız. Bölgemizde yetiştirilen ve toplumumuzu zehirleyen düşmanlıktan ve anlaşmazlıktan kurtulacağız.

Sadece geleceğe bakarak ve geçmişle hesaplarımızı kesin kapatmış olarak birlikte inşa edeceğimiz, birlikte yaşayacağımız daha güzel günler gelecek.

Geleceğin Yassıköy Belediyesi için, kalbimizdeki Yassıköy Belediyesi için yaklaşan gün doğumu ışığını görmek için sabırlı olalım.

2023 yılının sağlıkla, mutlulukla ve her şeyden önce kardeşçe tüm bireysel ve toplumsal beklentilerin gerçekleşeceği bir yıl olmasını canı gönülden diliyorum.

Yassıköy Belediye Başkan Adayı

Avukat Caner İMAM

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Rodop'ta Vatandaş Dolandırıcılığa Kurban Gitti: 7.000 Evro Kayıp

Batı Trakya’da Rodop ili bir dolandırıcılık vakasına daha sahne oldu. Yurttaş 7 bin evrosunu kaptırdı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Sibel Hacı Ali Yassıköy’ün Yeni Belediye Başkan Yardımcısı

Simbel Hacı Ali, Yassıköy Belediyesi Kültür, Gençlik ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Politikalarından Sorumlu Yassıöy Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Vakıflar İdaresi'nden Yassıköy Sağlık Merkezi'ne Anlamlı Destek

Gümülcine Vakıflar İdaresi, sağlık hizmetlerinin ön cephesinde önemli bir katkıda bulunarak, 6 Mart Çarşamba günü Yassıköy Sağlık Merkezi’ne iki adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.
Devamını oku...