Genelkurmay Başkanı Floros Batı Trakya’daydı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Genelkurmay Başkanı Floros Batı Trakya’daydı

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstandinos Floros, Noel tatili ve yeni yılın gelişi münasebetiyle 29 Aralık Perşembe günü Rodop ve Evros illerini ziyaret etti.

Floros’un, ordu personeliyle dilek alışverişinde bulunmak üzere Evros ve Rodop’taki Silahlı Kuvvetler Birliklerine yaptığı ziyaret üç günlüktü.

1.Ordu Komutanı Korgeneral Angelos Hudeludis ve 4. Kolordu Komutanı Korgeneral Ioannis Tsioplos da kendisine eşlik etti.

Ziyareti sırasında, Genelkurmay Başkanı, tüm personele hitaben yaptığı konuşmada, kendilerine ve ailelerine sağlık, kişisel ve mesleki gelişim içinde iyi bir yıl diledi, herkesin Evros Birimlerinde ön saflarda hizmet vermekten gurur duyması gerektiğini vurguladı, sorumluluk duygusu, profesyonellik ve yüksek morallerini övdü.

Son olarak, Silahlı Kuvvetler’in önceki yıllarda ve özellikle Mart 2020’de Evros’ta karşılaştığı zorluklara ve tehditlere atıfta bulunarak, personelin mücadeleci ve caydırıcı kapasitesine olan mutlak güvenini ifade ederek daha da fazla teyakkuz ve sürekli teyakkuz gerektiğine işaret etti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya'da Kiraz Üreticileri Dolu Yüzünden Büyük Zararla Karşı Karşıya

Batı Trakya’da, 21 Nisan’da yaşanan şiddetli dolu yağışı, bölgenin kiraz üretimine ciddi zararlar verdi.
Devamını oku...