Caner İmam, Yassıköy Belediye Başkan adayı olduğunu resmen açıkladı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Caner İmam, Yassıköy Belediye Başkan adayı olduğunu resmen açıkladı

Caner İmam

Önümüzdeki yerel seçimlerde Yassıköy Belediyesi başkan adayları açıklanmaya başladı. Meclis Üyesi Caner İmam yaptığı açıklamayla, Yassıköy belediye başkan adayı olduğunu resmen duyurdu. Azınlıkça İmam’ın aday olacağını daha önce haber yapmıştı.

Caner İmam yaptığı açıklamada, “Belediye sakinlerimizin sesini dinleyerek, var olan problemleri ve talepleri kaydederek, programımızı hazırlamaya başlıyoruz. Hep birlikte yarının kurumsal ve idari çerçevesini oluşturabilmemiz için hepinizi bu harekete katılmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Caner İmam’ın açıklaması şöyle:

“Sevgili Yassıköy Belediyesi Halkı,

Değerli Dostlar,

Altı ay önce, Yassıköy Belediyesine geçmişte emek vermiş kişilere ve yeni nesiller için farkli bir gelecek hayal eden, genç ve dinamik kişilere bir çağrıda bulunmuştum. Tüm Yassiköy Belediyesi sakinlerinin güven duyacağı dinamik ve yenileyici bir harekete öncülük etmeye hazır olduğumu beyan etmiştim.

Geçtiğimiz bu altı ayda Yassıköy Belediyesi halkının HEP BİRLİKTE umutlu ve parlak yarınlara ilerlemek istediği doğrulandı. İnsiyatifimi kucakladınız, bana güç verdiniz ve belediyemizin değer ve ilkelerini yeniden kazandırmak, medeniyetin, gelişimin, umudun, geleceğin belediyesini HEP BİRLİKTE inşa etmek üzere bana güvendiniz.

Bugün sizlere bir kez daha, hayallerimizi gerçekleştirmek için tüm gücümle çalışacağımı onur ve gururla duyuruyorum.

Bugün, adaylığımı acıklayarak, vakit kaybetmeden ilk günden itibaren HEP BİRLİKTE belediyemizi yönetmeye hazır olabilmemiz için desteğinizi istiyorum.

Bugünden itibaren, HEP BİRLİKTE Kültür, Kalkınma, Spor ve Yeni Nesil gruplarını oluşturuyoruz. Belediye sakinlerimizin sesini dinleyerek, var olan problemleri ve talepleri kaydederek, programımızı hazırlamaya başlıyoruz. HEP BİRLİKTE yarının kurumsal ve idari çerçevesini oluşturabilmemiz için HEPİNİZİ bu harekete katılmaya davet ediyorum.

Hedefimiz sandık değil, vatandaş ve güncel sorunlarıdır.

Vatandaşın belediye yönetimine aktif olarak katilabileceği kollektif bir yönetim hayal ediyoruz.

Bu yolda hepnizin çok değerli katkılarınızı ve desteğinizi bekliyorum.

HADİ ‘HEP BİRLİKTE’ BÖLGEMİZİN ZENGİN TARİHİNE YENİ PARLAK SAYFALAR YAZALIM.”

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Sibel Hacı Ali Yassıköy’ün Yeni Belediye Başkan Yardımcısı

Simbel Hacı Ali, Yassıköy Belediyesi Kültür, Gençlik ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Politikalarından Sorumlu Yassıöy Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yassıköy'de Çiftçilere Yönelik Tarım Ofisi Açılıyor

Yassıköy Belediyesi, bölge çiftçilerinin ihtiyaçlarına yönelik önemli bir adım atıyor. Seçim öncesi vaatler arasında yer alan ve Şubat ayı ortalarında hizmete girmesi beklenen Tarımsal Kalkınma Ofisi, çiftçilere danışmanlık hizmetleri sunmayı amaçlıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yassıköy'ün Sevimli Dostu 'Kurt' Kayıp!

Yassıköy Belediyesi’ne ait sevilen köpek ‘Kurt’, son 10 gündür kayıp. Sakin mizacı ve insanlarla olan yakın ilişkisiyle tanınan ‘Kurt’, Yassıköy sakinlerinin de sevgilisi.
Devamını oku...