Fofi Gennimata ölümünün 1. yıldönümünde anıldı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Fofi Gennimata ölümünün 1. yıldönümünde anıldı

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle yaşama veda eden PASOK-KİNAL Partisi eski Genel Başkanı Fofi Gennimata ölümünün birinci yılında düzenlenen anma töreniyle anıldı.

Fofi Gennimata için ailesi ve PASOK partisi üyelerinin huzurunda, ölümünün birinci yıl dönümü için Atina Birinci Mezarlığı’ndaki Kutsal Agioi Theodoros Kilisesi’nde anma töreni düzenlendi.

Fofi Gennimata uzun bir dönem kansere karşı verdiği cesur savaşın ardından geçen sene hayata veda etmişti. Gennimata için 23 Ekim Pazar günü Atina’nın Birinci Mezarlığındaki Kutsal Agioi Theodoros Kilisesi’nde anma töreni düzenlendi.

PASOK yöneticileri ve vatandaşlar, Fofi Gennimata’yı anmak ve ailesinin yanında olmak için törene katıldı. Törene eski başbakan ve PASOK partisi eski Genel Başkanı Yorgo Papandreu da katılanlar arasında yer aldı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Milletvekili Burhan Baran'dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı

İskeçe İli PASOK Partisi Milletvekili Burhan Baran, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında barış, umut ve birlik vurgusu yapan Baran, 2024 yılının herkese sağlık, mutluluk ve refah getirmesini diledi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Muhalefet Partileri Erdoğan'ın ziyaretini nasıl gördü?

Yunanistan’da muhalefet partileri, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirdiği Atina ziyareti hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Androulakis: 'Hedefimiz SYRIZA'yı Geçmek Değil, Yeni Demokrasi'yi Yenmek'

PASOK Partisi Genel Başkanı Nikos Andrulakis, partinin Merkez Siyasi Komitesi’nde yaptığı konuşmada, partinin temel amacının SYRIZA’yı geçmek değil, Yeni Demokrasi’yi yenmek olduğunu vurguladı.
Devamını oku...