Şiddetli yağış ve fırtına geliyor. Hani bölgeler etkilenecek? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Şiddetli yağış ve fırtına geliyor. Hani bölgeler etkilenecek?

Yunanistan Ulusal Meteoroloji Servisi, yayınladığı özel bültenle havanın bugünden itibaren, yerel olarak şiddetli yağışlar ve gök gürültülü sağanak yağışlarla daha da kötüleşeceği konusunda uyarıda bulundu.

Bugün, Sporades, Evia (özellikle kuzey), Teselya, doğu Sterea, Girit’in batı kesimleri ve muhtemelen orta Makedonya’da yerel olarak şiddetli yağışlar beklenirken, batı Mora Yarımadası’nda geçici olarak şiddetli fırtınalar olacak.

Perşembe günü yerel olarak Sporades, Evia (çoğunlukla orta ve kuzey), Teselya, doğu Sterea, Mora’da, Girit’in batı kesimlerinde öğlene kadar ve akşam kuzeydoğu Ege’de yerel olarak şiddetli yağışlar ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Ulusal Meteoroloji ServisiUlusal Meteoroloji Servisi’nin detaylı acil durum bülteni şöyle:

Bugün Çarşamba (08-09-2021) Sporades, Evia (çoğunlukla kuzey), Teselya, doğu Sterea, Girit’in batı kısımları ve muhtemelen merkez Makedonya, batı Mora’da fırtınalar olacak ve şiddetli yağmur geçişleri yaşanacak.

Yarın Perşembe (09-09-21) Sporades, Evia’da (çoğunlukla merkezi ve kuzey), Teselya, doğu Sterea, Mora, Girit’in batı kesimlerinde geçici olarak öğlene kadar ve kuzeydoğu Ege’de akşam saatlerine kadar yer yer şiddetli yağmurlar ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Beklenen Hava Değişikliği: Pazar Günü Yağışlar Geliyor

Ulusal Meteoroloji Servisi’nin (EMY) Direktörü ve deneyimli meteoroloji uzmanı Kolidas, Yunanistan’ı etkisi altına alacak hava değişikliğine dair son tahminlerini paylaştı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Ulusal Meteoroloji Servisi'nden Yeni Bülten: Attika'ya Kar Yağışı Bekleniyor

Yunanistan genelinde soğuk hava dalgası etkisini sürdürüyor. Sıcaklıkların düşmesi, kar yağışları, sert kuzey rüzgarları, şiddetli yağmur ve gök gürültülü fırtınaların yaşanması beklenen bölgeler arasında Attika da bulunuyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Soğuk Hava ve Kar Yağışı Uyarısı

Yunanistan, meteoroloji uzmanlarının sert soğuklar ve kar yağışı uyarılarıyla yeni bir kötü hava dalgasının etkisi altına girmeye hazırlanıyor.
Devamını oku...