Rusya’dan Yunanistan’a: 500 bin aşı verebiliriz - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Rusya’dan Yunanistan’a: 500 bin aşı verebiliriz

Yunan Meclisi’nde Başbakan Kiryakos Miçotakis ile anamuhalefet lideri Aleksis Çipras arasındaki aşı tartışması sonrasında Moskova’dan mesaj geldi.

Rus koronavirüs aşısı ‘Sputnik V’nin üreticileri, sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada, daha 59 ülkeden siparişler almışlarsa da, Yunanistan’a 500 bin aşı verebileceklerini bildirdiler.

‘Birlikte daha güçlüyüz’ ifadelerini kullanan ‘Sputnik V’ üreticileri, Yunan Başbakanı ile anamuhalefet liderinin aşı tartışmalarıyla ilgili bağlantıyı da paylaşıma eklediler.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

İvan Savvidis'in Ukrayna'daki Varlıklarına El Konuluyor

Ukrayna devleti, Yüksek Yolsuzluk Mahkemesi’nin kararıyla, Rusya’da Yunan Toplulukları Federasyonu Başkanlığını yürüten ve hem Yunan hem de Rus vatandaşı olan Pontus kökenli işadamı İvan Savvidis’in malvarlığına el koyma işlemlerini sürdürüyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan Vatandaşlar Filistin ve Ukrayna'daki Savaşlar Hakkında Ne Düşünüyor?

Anketin Filistin ve İsrail arasındaki savaşa dair verileri, Yunan halkının yüzde 43.3’ünün tarafsız olduğunu gösteriyor. Ankete katılanların yüzde 28.5’i Filistin tarafını, yüzde 22.1’i ise İsrail tarafını destekliyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Avrupa Komisyonu'ndan yeni korona aşısına yeşil ışık

Avrupa Komisyonu, BioNTech-Pfizer tarafından geliştirilen COVID-19 tedavisi için uyarlanmış Comirnaty XBB.1.5 aşısını onayladı.
Devamını oku...