ABD memnun: Türk-Yunan görüşmelerinin başlamasını selamladı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

ABD memnun: Türk-Yunan görüşmelerinin başlamasını selamladı

ABD Dışişleri Bakanlığı yayınladığı bildiride ‘ABD, Yunanistan ile Türkiye arasında deniz sınırlarının belirleneceği istikşafi görüşmeleri selamlıyor’ ifadelerini kullandı.

ABD Dışişleri Sözcüsü, Washington’ın bu görüşmelerin bölgedeki gerginliği sonlandıracağına inandığına dair ümitli olduğunu kaydetti.

Açıklamada ‘ABD, Doğu Akdenizdeki gerginliğin sonlandırılması için Türkiye ile Yunanistan arasında deniz sınırlarının belirleneceği istikşafi görüşmelerin başlatılacağı haberini selamlıyor’ deniliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

ABD'de TikTok'un Yasaklanmasının Önü Açıldı

ABD Senatosu, Çin merkezli ByteDance firmasının büyük ortağı olduğu sosyal medya platformu TikTok’un Amerikan bir şirkete devredilmesi ya da yasaklanması yolunda önemli bir adım attı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

75 Yunan İşinsanından İstanbul'a Ziyaret

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı’nın Ekonomi Diplomasisinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Kostas Frangoyannis, 75 Yunan işinsanı ile birlikte İstanbul’a önemli bir ziyaret gerçekleştiriyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

ABD'nin Silah Satışları Rekor Seviyeye Ulaştı

ABD’nin global silah pazarındaki hakimiyeti, geçen yıl itibariyle yeni bir zirveye ulaşarak 238 milyar dolarlık rekor bir satış hacmine ulaştı.
Devamını oku...