Şapçı halk pazarının günleri değişti - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Şapçı halk pazarının günleri değişti

Batı Trakya’nın Şapçı (Sapes) kasabasında 25 Aralık ve 1 Ocak Cuma günleri gerçekleşmesi gereken halk pazarlarının günleri Noel ve Yılbaşı nedeniyle değişti.

Maronya-Şapçı Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu günlerde gerçekleşmesi gereken pazarlar 24 Aralık Perşembe ve 31 Aralık Perşembe günleri gerçekleşecek.

Satıcıların yüzde 50’sinin katılımıyla gerçekleşecek olan pazarda, tezgahlar arası mesafenin 5 metre olması gerektiği bildirildi.

Yine aynı şekilde satıcı ve müşterilerin maske takması zorunlu olup, kişiler arası 1,5 metre sosyal mesafe olması öngörülüyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Şapçı ve Kuşlanlı’da TEBA Gıda Yardımları Dağıtılıyor

Batı Trakya’da Rodop iline bağlı Şapçı ve Kuşlanlı (Ksilagani) bölgelerinde, Avrupa’nın TEBA gıda yardımlarının dağıtımı yapılacak.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Taksi, Periptero ve Halk Pazarı İçin Zorunlu POS Makinesi Kuralı Geliyor

Yunanistan Ekonomi ve Maliye Bakanlığı, vergi kaçakçılığı ile mücadele amacıyla POS makinelerinin kullanımını yaymayı planlıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Şapçı'da Pamuk Taşıyan Araçta Çıkan Yangında Bir Vatandaş Hayatını Kaybetti

Şapçı’nın Çamurlu (Aetokorifi) bölgesinde 11 Ekim Çarşamba günü meydana gelen ve itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında bir vatandaşın feci şekilde hayatını kaybettiği belirtildi.
Devamını oku...