Dedeğaç’ta kalp krizi geçiren kadın 20 gündür komada - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeğaç’ta kalp krizi geçiren kadın 20 gündür komada

Batı Trakya’nın Dedeağaç (Alexandroupoli) şehrinde tenis oynarken kalp krizi geçiren 49 yaşındaki kadın için kritik anlar sürüyor.

20 gündür komada olan kadının kardeşi, doktorların kadının komadan ne zaman çıkacağı konusunda kesin bir şey söylemediklerini belirtirken, kendine gelmesi durumunda da ne halde olacağının merak konusu olduğunu, çünkü beyninin uzun süre oksijensiz kaldığını söylediklerini ekliyor.

Kalp krizi sonrası kendisine ilk müdahaleyi yapan kişiyle görüştüğünü belirten kadının kardeşi, söz konusu adamın ilk yardım müdahalelerini yaptığını fakat koronavirüs nedeniyle suni teneffüs yapmaktan çekindiğini ve bu yüzden kız kardeşinin oksijensiz kaldığını söylüyor.

Son olarak ambulansın olay yerine yarım saat gecikmeyle geldiğini belirten kadının kardeşi, “Kız kardeşim koronavirüsün kurbanı oldu. Hastaneye kaldırılmakta çok geç kalındı. Ama yine de doktorlar ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar” diyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis'ten Çağrı: 'Türkiye İle Konuşmak Zorundayız. Her Zaman Silah Zoruyla Hareket Edemeyiz'

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Gerapetritis, “Türkiye ile konuşmak zorundayız. Her zaman silah zoruyla hareket edemeyiz” ifadelerini kullandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç'ta Trajik İş Kazası: Merdivenden Düşerek Yaşamını Yitirdi

Dedeağaç’ta yürekleri sızlatan bir iş kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir catering işletmesinde çalışan 54 yaşındaki adam, Çarşamba günü öğleden sonra gerçekleşen talihsiz olay sonucu hayatını kaybetti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dimetoka'da Ölen 4 Aylık Bebeğin Otopsi Raporu Açıklandı: 'Süt Aspirasyonu'

Dimetoka’da yaşanan acı olay, bir ailenin 4 aylık bebeğinin trajik ölümüyle sonuçlanmıştı. Otopsi raporu, bebeğin ölümünün solunum yoluna süt kaçması sonucu meydana geldiğini ortaya çıkardı.
Devamını oku...