Fenerbahçe, PAOK’un yıldızıyla 4 senelik sözleşme imzaladı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Fenerbahçe, PAOK’un yıldızıyla 4 senelik sözleşme imzaladı

Türkiye’nin Fenerbahçe takımı, transfer döneminin son gününde bir bombaya daha imza atarak PAOK’un yıldızı Dimitrios Pelkas ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı Kanarya, PAOK’ta forma giyen giyen Yunan 10 numara Dimitrios Pelkas’ı kadrosuna kattı.

Dimitrios Pelkas, 26 Ekim 1993 yılında Yunanistan’da dünyaya geldi. Futbol hayatında PAOK altyapısında başlayan Yunan oyuncu, 2012’de A takıma yükseldi. On numara mevkisinde oynayan Yunan oyuncu, tecrübe kazanması için 2013’te Apollon Pontou’ya kiralandı. Burada 18 maçta 7 gol atan ve dikkatleri üzerine çeken 1.75 boyundaki oyuncu, bir sonraki sezon Portekiz ekiplerinden Vitória Setubal’a kiralandı. Takımın bankolarından olan Pelkas, 30 maçta 4 gol kaydetti ve 2 senelik aranın PAOK’a geri döndü.

PAOK’un değişilmez oyuncuları arasında yer alan yıldız oyuncu, siyah-beyazlı ekipte geçirdiği 4 sezonda 186 maça çıktı. Takım kaptanı olan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Pelkas, PAOK ekibinde 1 Yunanistan Süper Ligi, 2 Yunanistan Süper Kupası kazandı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan-Türkiye Sınır Kapılarında Geçişler Duracak! Greve Bağlı Geçiş Kısıtlamaları

Yunanistan’ı Türkiye’ye bağlayan kara sınır kapılarından Kipi ve Kastanies’de, Yunanistan Gümrük Memurları Federasyonu’nun çağrısı üzerine başlatılan grev, iki ülke arasındaki geçişleri doğrudan etkileyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis'ten Çağrı: 'Türkiye İle Konuşmak Zorundayız. Her Zaman Silah Zoruyla Hareket Edemeyiz'

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Gerapetritis, “Türkiye ile konuşmak zorundayız. Her zaman silah zoruyla hareket edemeyiz” ifadelerini kullandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Başbakanı Miçotakis Kapadokya'da Balona Binecek

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Mayıs ayının ilk haftasında önemli bir ziyaret için Türkiye’ye gidiyor.
Devamını oku...