Yunan-Türk görüşmelerine Batı Trakya üzerinden gidecekler - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan-Türk görüşmelerine Batı Trakya üzerinden gidecekler

Yeniden başlaması planlanan ve ilki İstanbul’da gerçekleşmesi beklenen Yunan-Türk istikşafi görüşmelerine, Yunan heyetinin Batı Trakya üzerinden gitmesi bekleniyor.

Görüşmelerde Yunanistan’ı temsil edecek olan Büyükelçi Pavlos Apostolidis ve ekibinin, koronavirüs nedeniyle Türkiye’ye uçak seferleri olmadığı için Dedeağaç’tan (Alexandroupoli) özel araçla Kipi – İpsala kara sınır kapılarından geçerek İstanbul’a gitmeleri bekleniyor.

Atina’dan Dedeağaç havalimanına gelecek olan ekibin buradan özel araçla İstanbul’a yaklaşık üç buçuk saatte varacağı hesaplanıyor.

http://azinlikcam.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/35445-yunanistan-turkiye-ekim-basinda-masaya-oturuyor

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis'ten Çağrı: 'Türkiye İle Konuşmak Zorundayız. Her Zaman Silah Zoruyla Hareket Edemeyiz'

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Gerapetritis, “Türkiye ile konuşmak zorundayız. Her zaman silah zoruyla hareket edemeyiz” ifadelerini kullandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç'ta Trajik İş Kazası: Merdivenden Düşerek Yaşamını Yitirdi

Dedeağaç’ta yürekleri sızlatan bir iş kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir catering işletmesinde çalışan 54 yaşındaki adam, Çarşamba günü öğleden sonra gerçekleşen talihsiz olay sonucu hayatını kaybetti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

75 Yunan İşinsanından İstanbul'a Ziyaret

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı’nın Ekonomi Diplomasisinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Kostas Frangoyannis, 75 Yunan işinsanı ile birlikte İstanbul’a önemli bir ziyaret gerçekleştiriyor.
Devamını oku...