Instagram, 'yer değiştirme' özelliği getiriyor - Azınlıkça
Yaşam

Instagram, ‘yer değiştirme’ özelliği getiriyor

Batı Trakya‘da severek kullanılan popüler sosyal medya platformu Instagram, daha önce konmuş fotoğrafların yerelerini değiştirmeye olanak sağlayacak ‘Edit Gris’ özelliği getiriyor.

Fotoğraf ve kısa video paylaşım platformu Instagram’ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Mobil uygulamalarla ilgili yaptığı sızıntılarla bilinen bağımsız geliştirici Alessandro Paluzzi tarafından ortaya çıkarılan yeni özellik, kullanıcıların profil sayfalarındaki paylaşımları diledikleri gibi düzenleyebilmelerine imkan tanıyor.

WebTekno’da yer alan habere göre; Alessandro Paluzzi, özelliğin nasıl görüneceğini gözler önüne seren iki ekran görüntüsü paylaştı. Bu ekran görüntülerinden bir tanesi, Instagram mobil uygulamasına eklenecek yeni bir ayar sayfasını gösteriyor.

Bu ayar sayfası, Edit Grid (ızgarayı düzenle) ismiyle bulunacak ve “Profili Düzenle” bölümünde yer alacak. Edit Grid bölümü, kullanıcıların kendi profil sayfalarını yönetmelerine imkan tanıyacak. Bu ayar sayfasına ulaşan bir kullanıcı, profil sayfasındaki tüm paylaşımların yerini dilediği gibi değiştirebilecek.

Instagram, gönderilerin yalnızca kronolojik sırayla yerleştirilmesine imkan tanıyordu. Ancak bundan sonra bu durum değişecek gibi görünüyor. Zira yeni özellik sayesinde Instagram’a yüklenmiş olan ilk gönderi bile en güncel gönderiler arasına yerleştirilebilecek.

Kullanıcılar bu sayede, en sevdikleri paylaşımları en üst sıralarda tutabilecek. İçerik üreticiler de en çok beğeni alan ya da sponsorluklar kapsamında paylaştıkları gönderiler üzerinde daha fazla hakimiyete sahip olma imkanı yakalamış olacak.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kurcalı Köyünde Trajik Yangın: Hayatını Kaybetti

Batı Trakya’da Rodop ilindeki Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Kurcalı köyünde, meydana gelen ve yürekleri sızlatan olay, derin üzüntüye neden oldu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Prof Görür'ün İstanbul İçin Olası Deprem Uyarısı Batı Trakya'yı Etkiliyor Mu?

Profesör Dr. Naci Görür’ün İstanbul’da beklenen büyük depremle ilgili uyarıları sonrası akıllara Batı Trakya’da durum ne olur sorusunu getirdi.
Devamını oku...