Hintli adam horozu tarafından öldürüldü - Azınlıkça
Yaşam

Hintli adam horozu tarafından öldürüldü

Hindistan’da düzenlenen bir yasadışı horoz dövüşünde ayağında jilet benzeri kesici alet takılan horoz sahibine saldırarak öldürdü.

Hindistan’ın güney bölgesinde düzenlenen yasadışı horoz dövüşüne katılmak isteyen 50 yaşındaki adam kendi horozunun saldırısına uğrayarak can verdi.

50 yaşındaki horoz sahibi kendi horozunu yasadışı dövüşlere sokuyordu. Yine yapılan bir horoz dövüşüne katılmak isteyen adam horozuyla birlikte yola çıktı. Horoz dövüşü yasadışı olmasına rağmen ülkede yapılmaya devam ediliyor.

Dövüşte kullanılmak üzere horozunun ayağına jilet benzeri kesici alet bağlanan hayvan, kaçmaya çalışırken sahibini jiletle kasıklarından yaraladı. Adam hastaneye götürülürken kan kaybından öldü.

Hindistan’da horoz dövüşleri 1960 yılından beri yasak ancak büyük ölçüde güvenlik güçleri horoz dövüşlerini görmezden gelip müdahale karışmıyor. Bahis oyunlarıyla halkın ilgisini toplayan horoz dövüşleri ülkede genelinde düzenleniyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Hindistan Atina Büyükelçisi Dedeağaç Limanı'nı ziyaret etti

Hindistan’ın Yunanistan’daki Büyükelçisi Amrit Lugun, Batı Trakya’nın Dedeağaç (Alexandroupoli) şehrindeydi.
Devamını oku...
Yaşam

Uzmanlar: Yeni mutasyon görüldü. Bu daha bulaşıcı. Adı ise…

Bütün dünyada endişe yaratan Delta varyantı konuşulurken bir yeni mutasyon daha ortaya çıktı. Uzmanların Delta varyantından da daha bulaşıcı dediği yeni varyanta ise Delta Plus adı konuldu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Hindistan’da buzul felaketi: Yüzlerce ölü ve kayıp

Hindistan, Himalayalar’dan kopan bir buzul kütlesinin baraja düşmesi sonucu sel felaketi yaşıyor. Yetkililer, 100-150 kişinin ölmüş olabileceğini belirtiyor.
Devamını oku...