WhatsApp 2021’de yeni özellikler sunacak - Azınlıkça
Yaşam

WhatsApp 2021’de yeni özellikler sunacak

Dünya genelinde en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması olarak öne çıkan WhatsApp 2021 yılına hızlı giriyor. Ünlü uygulama kullanıcıları için 2021 senesinde yeni özellikler sunacak.

Kullanıcılarının bu sene dört gözle beklediği özelliklerden biri de PC veya laptopta WhatsApp’ın görüntülü ve sesli görüşmeye açılması olacak.

Cep telefonu Aplle olanlar için gelen yeniliklerden biri iOS tarafında WhatsApp Beta kullanıyorsananlar için oldu. iOS’ta uygulamanın beta versiyonunu kullananlar birden fazla resim ve video yapıştırma özelliğini kullanabilecek.

Birden fazla fotoğrafın seçilmesine odaklanan özellik, dışa aktar ve kopyala yaptıktan daha sonra kopyalanan görüntüleri uygulama açıldığında sohbet kutusuna yapıştırabilmeye olanak sağlıyor. Bu özellik sayesinde seçilen birden fazla görüntü WhatsApp’a kolayca göndermeye hazır hale geliyor.

Kullanıcıların bu yeni düzenlemeleri kabul etmemesi durumunda uygulamayı kullanamayacağı söyleniyor. WABetaInfo tarafından tespit edildiği üzere, WhatsApp’ın hizmet şartlarını 8 Şubat’tan itibaren güncelleyeceği bildiriliyor.

WhatsApp’ın en çok beklenen özelliklerinden birisi olan masaüstü versiyonu için görüntülü ve sesli konuşma özelliği 2021 yılının ilk aylarında kullanıcılara açılması bekleniyor. Böylelikle test aşamasında yer alan bu özellik kullanıcıların tamamına sunulmuş olacak.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yaşam

Whatsapp'tan grup sohbetlerine 'belki' güncellemesi

Dünyaca ünlü Whatsapp uygulamasında, yüzlerce belki binlerce kişinin yer aldığı grup sohbetlerinde tanımadığımız kişilerin telefon numaramızı görmesi sıklıkla şikayet edilen bir konuydu. Soruna çözüm geldi.
Devamını oku...
Yaşam

WhatsApp gruplarına son kullanma tarihi özelliği geliyor

WhatsApp, kullanıcıların grup konuşmalarına son kullanma tarihi belirlemesine olanak tanıyan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik şu anda iOS beta sürümünde test ediliyor ve yakında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.
Devamını oku...
Yaşam

Whatsap'ta silinen mesajlar geri gelebilecek

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın yöneticisi Will Cathcart, WhatsApp uygulamasında yanlışlıkla silinen mesajları geri almayı sağlayan yeni bir özellik getirdiklerini açıkladı.
Devamını oku...