Yeni üye hedefleyen Netflix'ten ücretsiz film ve dizi hamlesi - Azınlıkça
Yaşam

Yeni üye hedefleyen Netflix’ten ücretsiz film ve dizi hamlesi

Dünya genelinde en fazla aboneliğe sahip film uygulamalarından Netflix bir dizi film ve dizilerini kendisine üye olmayanların da izlemine açtı.

Netflix yeni aldığı kararla uygulamasındaki bazı filmleri ve dizileri üyeliğe veya herhangi bir hesaba ihtiyaç olmadan seyretme imkanı tanıdı.

Ücretsiz izle sayfasına giderek Murder Mystery, The Two Popes and Bird Box gibi filmleri ve Stranger Things, When They See Us gibi dizileri izlemeniz mümkün hale getirldi.

Öte yandan ücretsiz olarak dizilerde sadece ilk bölümü seyredilebiliyor. 

Netflix, yeni sayfayla ilgili sıkça sorulan sorular sayfasında “seçimin zaman zaman değişebileceğini” açıklamasında bulunarak ilgili sayfadaki dizi ve film tercihlerini zamanla değiştirebileceğini belirtiyor.

İnternet film ve dizi sektöründe Amazon Prime Video, Hulu, Disney Plus, Apple TV Plus gibi isimlerin bulunduğu akış dünyası koronavirüs pandemisi döneminde kazançlarını  arttırınca hiç olmadığı kadar rekabet içerisine girdiler.

Netflix yaptığı bu son hamleyle daha fazla kişiyi kendi uygulamasına abone yapmayı hedefliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçeli Raife’nin başrolünde oynadığı ‘Tavuk Çorbası’ filmi

‘Tavuk Çorbası’ (Kotosupa) filmi 2022 yazında gösterime girdi ve şimdiden yurtdışındaki festivallerde dört uluslararası ödül kazandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Alec Baldwin film setinde kazara yönetmeni öldürdü

Dünyada ünlü aktör Alec Baldwin, yeni filminin çekimi esnasında kazara atel ederek görüntü yönetmeni Halyna Hutchins öldürdü. ABD’nin New Mexico eyaletinde meydana gelen olayda yönetmen Joel Souza ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe’de dizi çekmek için kolları sıvadı

Yunanistan’ın ünlü yönetmenlerinden Manusos Manusakis, yeni dizisinin çekimleri için Batı Trakya’nın İskeçe (Xanthi) iline gelecek.
Devamını oku...