Erkek çocuk isteyenlere muz tavsiyesi - Azınlıkça
Yaşam

Erkek çocuk isteyenlere muz tavsiyesi

Öncelikle sağlıklı olsun cinsiyeti de erkek olsun diyen adaylarını ilgilendiren bir haber.

Oxford Üniversitesi’nde yapılan yeni çalışmalar ile annenin hamileliğin erken döneminde yedikleri bebeği etkilediği kanıtlanmıştır.

Yani gebeliğin erken dönemlerinde annenin yediği yiyecekler cinsiyet   belirmede de etkili olabileceği söylenmiştir. Bir çok kişinin özellikle ataerkil bir siteme sahip toplumumuzda erkek çocuk isteği oldukça yaygındır. İşte tam bu görüşte anne adayları için yürütülen çalışma sonucu erkek bebek cinsiyeti için yenmesi gereken meyve muz. Yani erkek umudu ‘Muz’, erkek bebek isteyen annelerin gebe kalmadan ve gebeliğin erken dönemlerinde muz tüketmeleri erkek bebek sahibi olma şanslarını arttırdığı söylenmiştir.

Oxford Üniversitesinde yapılan araştırma sonucu gözlemlerde günde bir muz tüketen annelerin muz tüketmeyen annelere oranla %56 daha fazla erkek bebek sahibi oldukları görülmüştür. Bu durumda erken dönemde annenin yedikleri bebeğin cinsiyeti konusunda etkili olduğu bilim dünyasında ispatlanmış olup muz yemek bu durumda erkek bebek sahibi olma şansınızı arttırabilir.

Birçok anne ve baba adayı için ilginç ve belki de sevindirici haber olan bu araştırma üzerinde daha kapsamlı ve daha net sonuçlar için geliştirilmeye devam edilecektir.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.