Okulların 8 Ocak’ta açılması hükümetin öncelikleri arasında - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Okulların 8 Ocak’ta açılması hükümetin öncelikleri arasında

Hükümet Sözcüsü Stelios Petsas, 8 Ocak’ta Yunanistan geneli okulların açılmasının mümkün olduğunu ve bunun hükümetin öncelikleri arasında yer aldığını belirtti.

OPEN TV kanalına açıklamalarda bulunan Sözcü Peças, sadece ilkokulların değil, ortaokul ve liseler dahil tüm okulların açılacağını ve okullardan sonra da vakalarda görülen iyi düşüş seyrinin devam etmesi halinde diğer önlem ve yasakların da kalkacağını sözlerine ekledi.

Yunanistan’a bu sabah gelen ilk koronavirüs aşılarıyla ilgili olarak hükümet sözcüsü, 27 Aralık Pazar gününden itibaren halka örnek olması amacıyla Cumhurbaşkanı ve Başbakan dahil siyasi parti liderlerinin aşı olacağını belirterek ülke genelindeki 1.018 aşılama merkezine aşıların program dahilinde dağıtılacağını kaydetti.

Sözcü ayrıca hangi marka olursa olsun Avrupa yetkili kurumları tarafından onaylanan bütün aşıların güvenli olduğunu belirtti.

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...